Ivanka Trumpin ex-ystävältä suorat sanat Trumpin perheen röyhkeydestä – presidentti laukoi törkeitä kommentteja, eikä tytär jää kakkoseksi

0:16
Melania Trump teki sen taas! Katso ensimmäisen naisen hyytävä reaktio, kun hän kohtaa miehensä vanhimman tyttären Ivanka Trumpin

Ivanka Trumpin entinen koulukaveri ja kaaso kirjoittaa Vainty Fair -lehdessä karuja paljastuksia Trumpin perheestä.

Vanity Fair -lehti on julkaissut poikkeuksellisen artikkelin, jonka takana on nainen, joka sanoo olevansa presidentti Donald Trumpin vanhimman tyttären Ivanka Trumpin entinen paras ystävä.

The Observeriin ja Huffington Postiin kirjoittava toimittaja Lysandra Ohrstrom, 38, kävi samaa koulua Ivanka Trumpin kanssa New Yorkin Upper East Sidella teini-ikäisenä. Hän oli myös toinen Trumpin kaasoista, kun tämä avioitui vuonna 2009 Jared Kushnerin kanssa.

Toimittajan mukaan kaksikon läheiset välit hiipuivat kuitenkin pian häiden jälkeen ja kaksikko on sittemmin ollut kohteliaissa, mutta selvästi aiempaa etäisemmissä väleissä. Kirjoituksessaan Ohrstrom päätti kuitenkin paljastaa, millainen hänen aiempi paras ystävänsä todellisuudessa on.

Osansa kirjoituksessa saa myös istuva presidentti Donald Trump. Ohrstrom kirjoittaa artikkelissa, kuinka presidentti kommentoi häijysti tyttärensä ja tämän ystävän painoa, kun nämä olivat koululaisia.

Hän muistelee kirjoituksessaan muun muassa tapausta, joka sattui Floridassa Mar-A-Lagon kartanossa. Tuolloin Ivankan isoveli Donald Trump Junior nappasi puolet sisarensa lautasella olleesta juustovoileivästä itselleen.

– Ivanka moitti häntä, mutta herra Trump huusi: "Älä huoli. Ei hän tarvitse sitä. Hän tekee vain palveluksen", kirjoittaa Ohrstrom, jonka mukaan myös hän sai kuulla painoonsa liittyviä kommentteja ystävänsä isältä.

– Lisäksi hän usein onnitteli minua, jos painoni oli pudonnut.

Ex-ystävä muistelee myös isä-Trumpin kysyneen häneltä kerran, onko Ivanka koulun kaunein tyttö. Kun Ohrstrom oli vastannut, että ehkä viiden kauneimman joukossa, oli Trump järkyttynyt.

– Kuka muka on kauniimpi kuin Ivanka? hän oli kysynyt.

Vaikka Ohrstrom muistelee kirjoituksessaan teini-ikäisen Ivankan osanneen käyttäytyä hurmaavasti ja kohteliaasti, ei tämä ystävän mukaan täysin kyennyt peittelemään sitä, että isänsä tavoin tällä oli pakkomielle rahaan. Tämä näkyi Ohrstromin mukaan myös kommenteissa, joita Ivanka laukoi koulussa.

– Miksi minun pitäisi lukea kirja helvetin köyhistä ihmisistä? hän kertoo Ivankan kysyneen koulussa.

Lisäksi Ohrstrom muistelee kirjoituksessaan Ivankan ihmetelleen myös sitä, kuinka opettajalla voi olla varaa ajaa BMW-merkkisellä autolla tai kuinka tavallinen poliisi voi asua niin hienossa talossa, kun kaksikko katseli elokuvia, joissa asiat oli esitetty näin.

Ohrstrom muistelee Ivankan olleen suosituimpia tyttöjä koulussa ja arvostelleen toisten tyttöjen ulkonäköä. Lisäksi hän muistelee Ivankan yllyttäneen muita erilaisiin tempauksiin, joiden seurauksena muut joutuivat ongelmiin.

– Hän oli porukan johtaja, mutta esitti viatonta, eikä koskaan saanut rangaistusta, vaikka me muut saimme.

Ivanka Trumpin tiedottaja kommentoi Vanity Fairin artikkelin väitteitä Daily Mail -lehdelle lyhyesti.

– On masentavaa nähdä, että puoluekanta saa ihmiset sokaistumaan niin, että he hyökkäävät hyviä ihmisiä vastaan. Hänen oikeat ystävänsä tietävät, millainen hän todellisuudessa on ja tukevat häntä.

Ivanka Trump ei ole ainoa Trumpin perheessä, joka on joutunut julkisen ryöpytyksen kohteeksi entisen ystävättärensä toimesta. Myös Melania Trumpin entinen ystävä Stephanie Winston Wolkoff on kertonut julkisuuteen ensimmäisestä naisesta vähemmän mairittelevia asioita.

Myös Melania Trumpin joukoista entisen ystävättären puheet on Daily Mailin mukaan kuitattu katkerinaavautumisina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja