Meikkimoguli Kylie Jenner bongattiin harvinaisessa tyylissä – tältä hän näyttää ilman meikkiä

Julkkiskaunotar ei ollut laittanut edes kenkiä jalkaansa.

Meikkimoguli Kylie Jenner on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa ja julkisuudessa viimeisen päälle meikattuna. Maailmantähdet viihtyvät kuitenkin arkena myös ilman meikkiä, aivan niin kuin me "tavalliset tallaajatkin".

Kardashian-klaaniin kuuluva kaunotar bongattiin sunnuntaina Beverly Hillsistä luonnollisessa lookissa. Jenner on ollut omaehtoisessa karanteenissa koronaviruksen vuoksi, aivan niin kuin muut sisaruksistaan. 

Meikkiä tai ei, Jenner näytti yhtä upealta kuin ennenkin, pukeutuneena collegepukuun sipsipussi kainalossaan. Hän oli liikkeellä ystävänsä Stassie Karanikolaoun kanssa. Jenner hymyili onnellisen näköisenä paparazzien kameravalojen loisteessa.

Jennerillä oli hyvin rento karanteenityyli, sillä hänellä ei ollut jalassaan edes kenkiä, vaan hän viipotti menemään asfaltilla paljain jaloin.

Viime kuussa Yhdysvaltain armeijan ylilääkäri pyysi Jenneriä käyttämään vaikutusvaltaansa hyväksi pysymällä karanteenissa, jonka avulla tähden fanit ymmärtäisivät koronaviruksen vakavuuden. Kaunotar ottikin neuvosta vaarin ja näytti seuraajilleen esimerkkiä sosiaalisessa mediassa.

Jenner on viettänyt nyt aikaa enemmän kuin aikoihin ex-puolisonsa, rap-artisti Travis Scottin kanssa, jonka kanssa hänellä on yhteinen Stormi-tytär. Huhujen mukaan pariskunta olisi tehnyt sovinnon. Kerrotaan, että Jenner olisi turvautunut ex-mieheensä, kun hänen ei ole mahdollista nähdä perhettään koronakriisin aikana. 

Lähteen mukaan he rakastavat olla "yhdessä perheenä". 

–Kylie kaipaa todella paljon hänen perhettään, mutta on ollut mukavaa, kun Travis on ollut niin paljon hänen kanssaan. Hän on ollut paljon Kylien kotona ja he ovat tehneet perheen kesken paljon asioita, lähde kertoo Daily Mailille

Lue myös:

    Uusimmat