Koronakaranteeniin vetäytynyt Kylie Jenner kuvasi videon ilman hiustenpidennyksiään – fanit häkeltyivät luonnollisesta lookista

Kylie Jenner on totuttu näkemään kuvissa viimeisen päälle puunattuna. Luonnollinen video hämmästytti tähden fanit sosiaalisessa mediassa.

Kosmetiikkamoguli Kylie Jenner on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa viimeistäkin yksityiskohtaa myöten tälläytyneenä.

22-vuotias sometähti yllätti kuitenkin faninsa jakamalla maanantaina paikallista aikaa Instagramin Stories-osiossa seuraajilleen videon, jossa hän istuu keinutuolissa ilman hiustenpidennyksiä ja lähes tyystin ilman meikkiä. 

Videolla Jennerin hiukset paljastuivat selvästi lyhyemmiksi kuin hänellä on totuttu näkemään. Myös väri on varsin vaalea ja punertavan ruskea. Jennerillä on nähty siskonsa Kim Kardashian Westin tapaan usein pitkät mustat hiukset, mutta toisinaan väri on vaihdellut myös vaaleasta vaaleanpunaiseen.

Video päätyi nopeasti myös Jennerin videoita tarkkaan seuraavalle fanitilille. Luonnollinen hiustyyli herättikin kiivaasti keskustelua fanien keskuudessa.

– Kamalin hiusväri, jonka olen nähnyt. Toivottavasti hän värjää sen pian pois. Mikä tahansa muu väri näyttäisi paremmalta, eräs tylytti.

– Kuinka hänen hiuksensa ovat noin lyhyet? Leikkaako hän niitä jatkuvasti, toinen ihmetteli.

Osa oli kuitenkin päinvastaista mieltä.

– Näytät paremmalta tuollaisena! eräs fani kehaisi sydänemojin kera.

– Olet aina kaunis. Tee hiuksillesi kunnon hoitonaamio ja anna niiden hengittää. Ole myös ilman meikkiä, koska näytät kauniilta ilmankin. Ole mukavasti. Sillä ei ole väliä, mitä vihaajat sanovat, toinen kannusti.

Jenner on vetäytynyt vapaaehtoisesti kotioloihin 2-vuotiaan Stormi-tyttärensä kanssa suojautuakseen koronavirukselta. Hän julkaisi tiistaina myös toisen Instagram-päivityksen, jossa valitteli tylsyyttä.

– Kaipaan sosiaalisia hetkiä! Mutta mitä nopeammin pysymme sisällä, sitä nopeammin kaikki palaa ennalleen. Toivottavasti kaikki ottavat sosiaalisten kontaktien välttämisen vakavasti, hän kuitenkin muistutti seuraajiaan.

Lue myös:

    Uusimmat