Meghan Marklen äiti ihastutti kuninkaallisissa häissä – asiantuntija kertoo, miksi hän istui toisessa rivissä

Asiantuntijan mukaan istumajärjestyksen päätti hääpari.

Lauantaina 19. toukokuuta vietetyissä kuninkaallisissa häissä huomio kiinnittyi luonnollisesti hääpariin, prinssi Harryyn ja Meghan Markleen. Moni kiinnitti huomiota myös morsiamen äitiin, Doria Raglandiin, joka tuki hiljaisesti tytärtään tämän suuren päivän aikana.

VIDEO: Häävieraat repesivät nauruun kesken seremonian.

Ragland ihastutti katsojia vuodattamalla kyyneliä vihkiseremonian aikana. Huomiota herätti myös se, että Ragland istui seremonian aikana Pyhän Georgen kappelin toisella penkkirivillä ensimmäisen sijaan.

Kuninkaallisen asiantuntija Alastair Brucen mukaan Harry ja Meghan Markle päättivät istumajärjestyksestä.

Sosiaalisessa mediassa arveltiin, että Ragland sijoitettiin toiseen riviin, jossa hän näkyisi kameroissa. Twitterissä huomautettiin, että myös kuningatar Elizabeth istui toisessa penkkirivissä kappelin toisella laidalla.

Doria Ragland oli Marklen ainoa sukulainen, joka osallistui häihin. Meghan Marklen isä Thomas Markle perui osallistumisensa vain muutama päivä ennen häitä.

Thomas Markle kertoi häitä edeltävänä maanantaina saaneensa sydänkohtauksen viikkoa aiemmin. Hän oli kirjautunut ulos sairaalasta päästäkseen tyttärensä häihin, mutta päätti olla menemättä, koska hänen lavastamansa paparazzi-kuvat tulivat julki.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.