Me Naiset: Intiimikohtaukset Salkkareissa tuntuivat Konsta Hietasen Aami-vaimosta pahalta ajatukselta – kävivät perusteellisen keskustelun

5:09
Konsta Hietanen myöntää, että perhe- ja työelämän yhdistäminen on haastavaa viiden lapsen isänä - hehkuttaa vaimoaan: "Hän on ihan ihmenainen"

Salatut elämät -tähti Konsta Hietanen keskusteli Aami-vaimonsa kanssa perusteellisesti ennen kuin aloitti sarjassa.

Näyttelijä Konsta Hietanen aloitti Salatut elämät -sarjassa vuosi sitten. Monet muistivat Hietasen entuudestaan Tenavatähti-lastenlaulukilpailusta ja Poika ja ilves -elokuvasta. Aikuisiällä Hietanen onkin tunnettu paremmin jalkapalloilijana kuin näyttelijänä. Hänet nähtiin Veikkausliigassa FC Lahden ja Myllykosken Pallon riveissä.

Hietanen on naimisissa Aami Hietasen kanssa ja heillä on viisi lasta, joista nuorimmainen on kaksivuotias.

Pariskunta kertoo Me Naiset -lehdessä suhteestaan ja siitä, kun toinen on julkisuuden valokeilassa.

– Tiesin jo silloin, kun aloin olla Konstan kanssa, että otan nyt itselleni miehen, johon puoli Suomea on ihastunut. Täytyy myöntää, että olen ottanut asiasta pieniä paineita, olen aina halunnut osoittaa olevani Konstan arvoinen, Aami kertoo lehdessä.

– Vaikka koen että minulla on hyvä itsetunto ja luotan tähän suhteeseen, niin on minullakin ollut epävarmuuden hetkeni. Tiedän, että paikalleni on ollut tulijoita, ja se on aiheuttanut välillä mustasukkaisuutta.

Pariskunta kertoo lehdessä, että perusteellisempi keskustelu käytiin ennen Konstan Salkkarit-pestiä.

– Siinä läheistä kanssakäymistä oli näyttelemisen kautta enemmän, ja sanoinkin Konstalle, että minun pitää nyt sulatella tätä asiaa. Toivoin, että hän osoittaisi tuona aikana minulle erityistä huomiota kotona, jotta tuntisin olevani yhä se erityinen.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja