Salkkareihin kiinnitetty Konsta Hietanen katosi julkisuudesta vuosiksi – kertoo nyt, mitä elämässä tapahtui Poika ja Ilves -elokuvan jälkeen

Poika ja Ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen hyppää mukaan Salkkareiden näyttelijäkaartiin:"Olin fiiliksissä, kun tuli kutsu koekuvauksiin" 3:34
Poika ja Ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen nähdään pian Salkkareissa

Tenavatähdestä ja Poika ja Ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen nähdään pian Salkkareissa. Aikuisiällä hänet muistetaan kuitenkin paremmin jalkapalloilijana kuin näyttelijänä.

Suosikkisarja Salatut elämät vietti keskiviikkona 22. tammikuuta 21-vuotissynttäreitään. Samalla julkistettiin useampi uusi Salkkarit-kasvo.

Yksi heistä on muun muassa Poika ja Ilves -elokuvasta ja Tenavatähti -ohjelmasta tuttu Konsta Hietanen, 35.

Hietanen kertoi, että hänen roolihahmonsa nimi on Miki, mutta juuri muuta hän ei vielä voinut paljastaa.

– Tässä vaiheessa en voi kertoa muuta kuin, että hahmon etunimi on Miki ja kevään mittaan hänet nähdään Katsotaan sitten, mihin tämän kaverin tarina lähtee kehittymään, Hietanen kertoi syntymäpäivätilaisuudessa Salkkareiden studiolla.

Hietanen kertoi MTV Uutisten haastattelussa yllättyneensä saatuaan kutsun sarjan koekuvauksiin.

– Näyttelijänhommia olen tehnyt aikuisiällä aika vähän, lähinnä kesäteatteriprokkiksia, hän kertoi.

Aikuisiällä Hietanen onkin tunnettu paremmin jalkapalloilijana kuin näyttelijänä. Hänet nähtiin Veikkausliigassa FC Lahden ja Myllykoksen Pallon riveissä.

– Aloin teini-iässä keskittyä futishommiin ja joskus vähän näyttelin telkkarin puolella. Perhe on kasvanut kotona, ja kun futis loppui, tulivat ensin musiikkihommat tosi vahvasti elämään ja nyt myös näytteleminen, Hietanen kertoi elämästään Poika ja Ilves -elokuvan jälkeen.

Jalkapalloammattilaisen ura loppui vuonna 2013. Viime vuosina tekemistä on riittänyt myös kotona, sillä Hietanen on viiden lapsen isä.

Salkkareiden kuvauspaikat eivät ole vielä tulleet tutuiksi, mutta työt alkavat jo pian.

– En ole vielä (päässyt työntouhuun), mutta ihan kohta pääsen! Hietanen iloitsi.

Lisää Konsta Hietasen kuulumisia yllä olevalla videolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon! 

Lue myös:

    Uusimmat