Salkkarit-näyttelijä Konsta Hietanen paljastaa, miten suutelukohtaukset tehdään: "Yritämme saada ne näyttämään mahdollisimman hyvältä"

Tenavatähtenä tunnettu Konsta Hietanen palaa musiikin pariin – perhe- ja työelämän yhdistäminen on haastavaa viiden lapsen isänä:"Hän on ihan ihmenainen" 5:09
Konsta Hietanen myöntää, että perhe- ja työelämän yhdistäminen on haastavaa viiden lapsen isänä - hehkuttaa vaimoaan: "Hän on ihan ihmenainen"

Salkkarit-tähti Konsta Hietanen kommentoi saamansa palautetta.

Salatut elämät -sarjassa vuosi sitten keväällä aloittanut Konsta Hietanen juhlisti suosikkisarjan 22-vuotispäivää yhdessä muiden näyttelijöiden kanssa tammikuun 25. päivä. Hietanen kertoi tuoreita kuulumisiaan Salattujen elämien Instagram-livessä.

Poliisia sarjassa näyttelevä Hietanen kertoo saavansa paljon yksityisviestejä roolityöstään.

– Se on just se jännä paikka, että miten Miki poliisi otetaan vastaan. Tähän mennessä on tullut mukavaa palautetta, Hietanen kuvailee.

Instagram-seuraajat haluavat tietää, miten roolihahmo eroa hänestä itsestään.

– Siinä on kovaa työpäivää tekevä perheenisä, jolle ei tapahdu niin kivoja juttuja kuin Ismolle. On se silti aika erilainen tyyppi kuin Konsta.

Seuraavaksi fanit utelevat suutelukohtauksien perään. Mitä näyttelijät ajattelevat näitä kohtauksia tehdessään?

– Suuteleminen on näyttelijöille duunia siinä missä muutkin. Yritetään saada se tilanne näyttämään mahdollisimman hyvältä sinne kotisohville, Hietanen kertoo.

Ennen sarjaan tuloa näyttelijä seurasi myös itse Salattuja elämiä. Mies kertoo erityisesti Jasper Pääkkösen tehneen häneen vaikutuksen.

– Kyllä Jasper on aika äijä, edelleen.

Hietanen voitti viime vuonna Tähdet, tähdet -laulukilpailun. Mies kertoo Salkkarit-työryhmän kannustaneen häntä voittoon.

– Tuotannossa elettiin vahvasti mukana, Siinä huomasi hyvin tämän yhteishengen.

– Nyt musahommat on aika jäissä. Sen näkee sit pikkuhiljaa, että mitä se (Tähdet, tähdet -voitto) poikii.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30! Viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat