Max Verstappenilta kylmänviileä ennustus Mercedeksen kuljettajavalinnasta – povaa Lewis Hamiltonille vaikeita aikoja

F1:ssä Mercedeksen povataan päätyvän George Russelliin, kun talli tekee päätöksiä sen toisesta kuljettajavalinnastaan kaudelle 2022. Russell korvaisi Valtteri Bottaksen, jota viedään kovaa vauhtia Alfa Romeolle. Red Bullin tähtikuski Max Verstappen povaa, että Russell aiheuttaa Hamiltonille vaikeuksia.

Mercedes on operoinut samalla kuljettajakaksikolla kaudesta 2017 lähtien. Bottas korvasi tuolloin Nico Rosbergin, joka päätti lopettaa uransa maailmanmestaruuden jälkeen.

Bottas on tehnyt kausi toisensa jälkeen vuoden mittaisia jatkosopimuksia. Nyt Mercedes on päätymässä Russelliin, joka kuuluu saksalaistallin juniorikuljettajien ohjelmaan.

– Jos hän (Russell) päätyy Mercedekselle, hän tuottaa Lewisille erittäin vaikeita aikoja, Verstappen ennustaa.

– George hyppäsi Mercedeksen rattiin Bahrainissa ja oli ensimmäisestä kierroksesta lähtien hyvin nopea, aiheuttaen Valtterille vaikeuksia, Verstappen jatkoi.

Tällä hollantilainen viittasi viime kauden Sakhirin kisaan, missä Russell paikkasi koronatartunnan saanutta Hamiltonia.

– Voi vain kuvitella, mitä tapahtuu, kun hän saa lisää kokemusta heidän autostaan, ja kun hän pääsee sinuksi tallin sisälle. Hän on varmasti vieläkin nopeampi, Verstappen pohtii.

Russell säväytti viime viikonloppuna Belgian Spassa, kun hän oli lauantain aika-ajossa toinen. Tämä tuotti Russellille ison pistepotin, kun sunnuntai kisa jäi vesisateen takia vain kahden kierroksen mittaiseksi.

– On toki selvää, että he säätivät auton vetisiin olosuhteisiin, mutta siitä huolimatta tuollainen saavutus Williamsilla… vakuuttavaa. Odotan, että hän pärjää hyvin, mikäli hänet nostetaan Mercedekselle, Verstappen sanoi Russellista.

Lue myös:

    Uusimmat