Mainos

Mauno joutui anomaan tyttäriltään lupaa osallistuakseen Maajussille morsian -ohjelmaan: "Viikon suostuttelu"

6:32

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella nähtävä Mauno joutui suostuttelemaan tyttäriään saadakseen luvan osallistua ohjelmaan. 

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Ohjelman esittelyjaksossa tavataan 35-vuotias Mauno, joka joutui hakemaan suostumusta sarjaan osallistumisesta 9- ja 11-vuotiailta tyttäriltään.

Tutustu Maunoon lisää täällä!

– Tyttöjeni ensimmäinen reaktio oli, että et todellakaan hae mukaan, se olisi niin noloa! Siitä sitten lähti sellainen viikkojen suostuttelu ja lopulta he ajattelivat, että jos sinun iskä on ihan pakko hakea sinne, niin hae sitten, Mauno vitsailee. 

Mauno oli lastensa äidin kanssa yhdessä 15 vuoden ajan, mutta ero tuli neljä vuotta sitten. Sinkkuutensa aikana hän kertoo muun muassa käyttäneensä ahkerasti deittailusovellus Tinderiä. Tosirakkautta ei kuitenkaan ole löytynyt. 

Haussa keskustelutaitoinen kumppani, jolla on hyvä asenne elämään

Tulevan kumppanin tulisi Maunon mukaan olla ihminen, joka on hyvä keskustelemaan asioista ja omaa muutenkin erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. 

– Sellainen, joka kokeilee kaikkea uutta ja on valmis kehittämään myös itseään. Se, millainen ote ja asenne on elämään, vaikuttaa paljon. Ei ole kuitenkaan suoraa vastausta siihen, millaista naista haen, se on se kokonaisuus sekä fiilis, mikä toisesta ihmisestä välittyy. 

Kirjoita Maunolle täällä!

Mauno toivoo, että hänelle kirjoittava nainen kertoisi mahdollisimman paljon siitä, mikä häntä innostaa ja mitä hänen elämäänsä kuuluu. Kaikista eniten kirjeessä tulee Maunolle merkitsemään se tunne, mikä siitä hänelle välittyy.

– Kaikkiin sellaisiin pieniin asioihin kiinnitän huomiota, niin kuin ilmaisuun ja millä tavalla se kirje on rakennettu. Sellaisiin automaattisesti kiinnittää huomiota ja se kertoo myös aika paljon kirjoittajan persoonallisuudesta. 

Tutustu maajusseihin lisää täällä. Esittelyjakson kokonaisuudessaan näet Katsomosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.