Matti McConaughey yllätti Töllötuomarit äänellään: "Meillä on sinulle yksi vaatimus"

Matti McConaughey yllätti Töllötuomarit äänellään: "Meillä on yksi vaatimus" 2:02
Katso videolta, millaisen reaktion Matti McConaugheyn lavashow sai aikaan Töllötuomareissa!

Näyttelijä Nicklas Pohjola onnistui yllättämään koko Suomen kansan Putouksen finaalissa, kun hänen sketsihahmonsa Matti McConaughey näytti kykynsä laulajana. 

Putouksen sketsihahmokisan voittanut Matti McConaughey esitti finaalilähetyksessä Pete Parkkosen  Kohta sataa -kappaleen melodiaa myötäilevän, uudelleen sanoitetun kappaleen. 

Kotikatsomoissa ja paikan päällä yleisössä monien leuat loksahtivat auki, kun näyttelijä Niklas Pohjola pääsi näyttämään kykynsä laulajana. 

Niin kävi myös MTV Uutisten toimittajakaksikolle eli Töllötuomareille, Katri Utulalle ja Katja Lintuselle, jotka hämmästelevät Pohjolan ääntä ja lavakarismaa. 

Matti, meillä on sinulle nyt yksi vaatimus: sinun täytyy alkaa keikkailla. Minä lupasin jo, että ostan kaikille sinun keikoillesi lipun. Haluan, että sinusta tulee Suomen uusi huippuartisti, Katri Utula sanoo. 

– Suomen uusi Antti Tuisku, Lintunen lisää. 

Katso videolta, millaisen reaktion Matti McConaugheyn lavashow sai aikaan Töllötuomareissa!

Uusi Bachelor saa Töllötuomarit haukkomaan henkeä 25:28
Töllötuomareiden uusimmassa jaksossa päästään myös kurkkaamaan ennakkoon uuden Race Across the World -ohjelman ensimmäiseen jaksoon. Tapetilla ovat lisäksi Kolmiodraama-sarjan uusimmat käänteet.

Katso kaikki Töllötuomarit-jaksot täältä!

Lue myös:

    Uusimmat