Matthew Perryn isäpuoli pisti merkille yhden poikkeuksellisen asian juuri ennen näyttelijän kuolemaa

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Videolla: näin Matthew Perryn kuolemasta uutisoitiin lokakuussa 2023

Matthew Perryn isäpuolen Keith Morrisonin mukaan edesmennyt, eri riippuvuuksien kanssa kamppaillut näyttelijä voi juuri ennen kuolemaansa paremmin kuin aikoihin.

Frendit-sarjasta parhaiten tunnettu amerikkalais-kanadalainen näyttelijä Matthew Perry  menehtyi äkillisesti 28. lokakuuta 54-vuotiaana. Perryn isäpuoli, kanadalainen toimittaja Keith Morrison puhui ensimmäistä kertaa julkisesti puolisonsa lapsen kuolemasta keskiviikkona 13. maaliskuuta julkaistussa Making Space -podcastin jaksossa sen juontajalle Hoda Kotbille

– Kuten muut ihmiset ovat kertoneet minulle satoja kertoja, se (suru) ei mene pois. Se on kanssasi joka päivä. Se on mukanasi koko ajan, ja jokin uusi puoli siitä hyökkää aina aivojesi kimppuun, Morrison kertoi suruajastaan Perryn kuoleman jälkeen. 

Morrison lisäsi, ettei varsinkaan näyttelijän äidillä Suzanne Langford Perrylla ole ollut helppoa perhettä syksyllä kohdanneen tragedian jälkeen. Keith Morrison ja näyttelijän äiti avioituivat vuonna 1981.

– Elämänsä loppupuolella he olivat läheisempiä, kuin mitä olin nähnyt heidän olleen vuosikymmeniin. 

Ennen elämänsä äkillistä päätöstä Perry oli kertonut Morrisonille jotain poikkeuksellista, mitä ei ollut aikoihin tämän suusta kuullut. 

– Hän oli onnellinen, ja hän sanoi niin. Eikä hän ollut sanonut niin pitkään aikaan. Se on lohdun lähde, mutta toisaalta se, ettei hän saanut uutta mahdollisuuttaan, on epäreilua.

Haastattelun aikana Morrisonilta kysyttiin, oliko hän yllättynyt saatuaan tiedon Perryn menehtymisestä. Perry kamppaili vuosikymmenten ajan päihderiippuvuuden kanssa ja kertoi haasteistaan, addiktioistaan sekä masennuksestaan myös julkisesti. 

– Se ei ole uutinen, jonka haluat saada, mutta tiedät, että joskus se saattaa tulla. Kyllä ja ei, se arvatakseni vastaa kysymykseen. 

Morrisonin mukaan Perry toi mukanaan valoa kaikkialle, missä oli, hänen ollessaan aina huomion keskipisteenä hauskana ja hassuttelevana hahmona. Perry kantoi kuitenkin raskasta taakkaa ja kamppaili sisäisesti syvissä, synkissä vesissä. 

Isäpuoli kertoo Perryn tunteneen elämänsä loppua kohden, että olisi saamassa otteen addiktioistaan – vaikka toisaalta tiesi, ettei niitä voisi täysin voittaa. 

Luonteeltaan Perry oli Morrisonin mukaan helposti syttyvä, mitä hän taas itse ei ole. Kaksikko tuli hänen mukaansa hyvin toimeen, sillä hän ei koskaan yrittänyt ryhtyä pakolla Perryn isäksi. Perryn biologinen isä on näyttelijä John Bennett Perry.

– Olin hänen tukenaan ja hän tiesi sen, joten olimme läheisiä. 

Perryn  kuolinsyyksi varmistui perjantaina 15. joulukuuta tapaturma, joka johtui ketamiini-lääkkeen aiheuttamasta akuutista vaikutuksesta. Ketamiinia käytetään masennuksen hoidossa, mutta myös huumausaineena.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat