Matkustaja nojasi tuolillaan taakse ja kannettava tietokone "taittui kuin tacokuori" – mies syyttää lentoyhtiötä: "Tässä pieni ehdotus aloitelaatikkoonne..."

Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen 1:00
Amerikkalainen reportteri huvitti katsojia tajuamatta sitä edes itse. Justin unohti filtterit päälle Facebook-lähetykseen, kertoo CNN.

Pat kertoo menettäneensä kalliin tietokoneensa, koska edessä oleva matkustaja päätti rentoutua lentomatkan aikana.

Muistatko vielä naisen, joka raivostutti lentokoneessa takanaan istuneen miehen nojaamalla tuolillaan taakse? Tapaus herätti keskustelun siitä, onko tuolin kallistaminen koskaan hyvä idea.

Pat Cassidy kertoi blogitekstissään, mitä mieltä itse on; hän kertoo itse menettäneensä kallistelun seurauksena läppärinsä.

Tietokone "taittui kuin tacokuori"

Pat kertoo olleensa lentämässä Yhdysvaltain sisäisellä lennolla. Hän oli asettanut tietokoneensa edessä olevan istuimen takaa avautuvalle pöydälle.

– Olipa kerran aika, kun minulla oli toimiva läppäri, mutta se oli kauan sitten, ennen kuin itsekäs kusipää tuolilla 13A yllättäen päätti kallistaa tuolinsa kokonaan taakse ja pilata elantoni, Pat kirjoitti.

Pat kuvaa muokkailleensa kuvia läppärillään, kun edessä oleva henkilö yllättäen kellahti taaksepäin. Patin mukaan hänen tietokoneensa "taittui kuin tacokuori".

– Delta, tässä pieni ehdotus aloitelaatikkoonne, pankaa ehkä pieni varoituskyltti tai estäkää jotenkin läppäriäni tuhoutumasta, kun ihminen edessäni nojaa taakse, mies totesi Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Merkki siitä, että olet sosiopaatti"

Teksti oli kirjoitettu ainakin osittain kieli poskessa: Pat nimittäin tunnusti olevansa matkalla "vetämään kännit" ja kertoi myös, että hänen edessään istunut ihminen vei häneltä paitsi hänen elannon, myös mahdollisuuden "useiden välilehtien voimalla" tapahtuvaan nettipornon selailuun.

Hän uhkasi jopa varastaa edessä olevan matkalaisen tietokoneen.

Patin mukaan kenenkään ei kuitenkaan koskaan pitäisi kallistaa tuoliaan täysin taakse, koska se on töykeää ja "merkki siitä, että olet sosiopaatti".

Kenen oli syy?

Pat valitti tapahtumasta Delta-lentoyhtiölle ja sai sekä lentoyhtiön bonuspisteitä että anteeksipyynnön, mutta koko tietokoneen hintaa ei korvattu. Twitterissä miehelle huomautettiin, ettei syy ole välttämättä lentoyhtiön: Pat oli työntänyt koneensa kannen pöydälle varattuun aukkoon, jolloin kansi pääsi taittumaan, kun pöytä nousi kallistuksen voimasta ylös.

– On melko helppoa nähdä, että jos tunget koneesi tuonne alle, noin tapahtuu, Twitter-käyttäjä Mitch huomauttaa.

Patille löytyi kuitenkin myös tukijoita.

– Kenenkään ei pitäisi saada kallistaa tuoliaan lentokoneessa. Siitä seuraa vain ongelmia, Randall Kanna toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat