Maryam Razavi elää jännittäviä aikoja: Suuri unelma toteutumassa

Muodin saralla 13 vuoden ajan työskennellyt malli-stailisti pääsi toteuttamaan unelmansa.

Maryam Razavi, 32, saapui keskiviikkona Helsingin keskustassa sijaitsevan H&M Men -liikkeen avajaisiin. Kyseessä on Suomen ensimmäinen vain miesten vaatteita myyvä H&M-liike. 

Paikalla avajaisissa oli Suomen muotimaailman vaikuttajia, malleja ja tunnettuja kasvoja. Maryam Razavi loi ensiksi uraa mallina, ja tekee nykyään myös stailistin töitä. 

Razavi on stailannut muun muassa Anna Abreuta, Janna Hurmerintaa, Sannia ja Robinia. Monipuolisen naisen pitkäaikaisena haaveena on ollut myös kirjoittaa kirja. Senkin hän toteutti muodin maailmaa sivuten.

Razavi viimeistelee parhaillaan EXCLSV-nimeä kantavaa tyylikirjaa. Sitä varten hän on haastatellut 35 tunnettua henkilöä ja pyytänyt heiltä tyylivinkit. Kotinsa ja kaappinsa ovet ovat avanneet muiden muassa Anna Abreu, Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä.

– Elän jännittäviä aikoja, unelmaprojekti on tulossa toteen, Razavi kertoi hymyillen H&M:n tilaisuudessa.

– Olen aina halunnut kirjoittaa kirjan, ja olen tehnyt muodin alalla töitä 13 vuotta, joten halusin välittää omia tietojani ja omia inspiraation lähteitäni myös muille. 

Razavi muistelee kirjaa varten käymiään keskusteluja lämmöllä.

– Puhuimme muodista, inspiraatiosta ja itsensä löytämisestä. Ne olivat ihania hetkiä. Kirjassa on ihmisiä bloggaajista poliitikkoihin. Halusin mukaan ihmisiä, joista itse inspiroidun. He ovat tosi kiehtovia ihmisiä.

Kun Razavi saa kirjaprojektin päätökseen, jatkuvat kiinnostavat työkuviot.

– Vireillä on kaikenlaista kivaa, mistä ei voi vielä puhua tarkemmin. Nyt teen uusia lookeja eri artisteille. Kevään lopussa ja kesän alussa räjähtää taas, Maryam Razavi lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat