Mainos

Marty käynnisti liven, kun koneessa kuului valtava pamaus – hyytävä video näyttää matkustajien paniikin kauhujen lennolla

3:28

Tiistaina Yhdysvalloissa pahoihin vaikeuksiin joutuneen lentokoneen matkustamossa kuvattu kännykkävideo on hyytävää katsottavaa.

Lentoyhtiö South West Airlinesin tiistainen lento joutui ongelmiin moottorin rikkouduttua.

Lentokoneen turbiinista kuului voimakas pamahdus, minkä jälkeen se menetti nopeasti korkeuttaan. Happinaamarit laskeutuivat matkustajien eteen.

Moni matkustaja ajatteli viimeisen hetkensä koittaneen.

– Ihmiset vauhkoontuivat, huusivat ja kiljuivat. Kun lentokone menetti korkeuttaan, ostin internetyhteyden käyttööni voidakseni kommunikoida jollain tavalla ulkomaailmaan, matkustaja Marty Martinez kommentoi CNN:lle.

Martinezin kuvaamalla videolla näkyy, kuinka hän pitää selvästi ahdistuneena happinaamaria suunsa edessä.

Myös matkustamoa kuvaava videopätkä on piinaavaa katsottavaa. Piinaavammaksi videon tekee vielä tieto siitä, että Martinez lähetti videon suorana Facebookissa. 

Viestejä syntymättömälle esikoiselle

Kun kone vajosi, dallasilainen Matt Tranchin alkoi puolestaan lähettämään läheisilleen viestejä, joiden hän ajatteli jäävän viimeisikseen.

– Vaimoni on viimeisellä kolmannella raskaana ja odottaa esikoistamme, joten yritin pitkään muotoilla, minkä sanojen haluaisin olevan viimeiset sanani syntymättömälle lapselleni, Tranchin sanoi CBSN:lle.

Onnettomuudessa menehtyi yksi ihminen. Lentokoneesta rikkoutui ikkuna, ja 43-vuotias perheenäiti imeytyi kolosta osittain koneen ulkopuolelle. Hänet saatiin vedettyä takaisin, mutta elvytysyritykset eivät onnistuneet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.