Martha Stewart ei ole valmis eläkkeelle – nyt leivotaan!

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Martha Stewart ei suostu rauhoittumaan. Lukuisat TV-showt, kirjat ja muut Martha-tuotteet eivät hänelle riitä, vaan nyt hän on tuonut Yhdysvalloissa televisioruutuihin uuden Martha Bakes -leivontaohjelman.

Maailman kuuluisin kodinhengetär aloittelee jälleen uutta projektia – lukuisien muiden työkuvioidensa jatkoksi. Tällä kertaa hän haluaa opettaa katsojilleen leivontaa.

Tänä vuonna 70-vuotisjuhlapäiväänsä viettävä Stewart ei selvästikään ole valmis vielä jättämään työelämää taakse.

Stewart uskoo, että hänen faninsa ottavat 13-jaksoisen Martha Bakes -ohjelman vastaan hyvillä mielin. Hänen mukaansa kyseessä ei ole puhdas viihdeohjelma, vaan sarjan tarkoitus on nimenomaan opettaa katsojille leivontaa.

– Minua ei ole tarkoitettu laulamaan ja tanssimaan samalla kuin kokkaan. Olen hyvä opettaja ja mielestäni tämä show osoittaa sen. Se myös tähdentää, kuinka tärkeää hyvä resepti on ja kuinka tarkkaa tiedettä leivonta on, Stewart vakuuttaa.

Voit seurata ihanaa Martha Stewartia myös AVAlla! Martha Stewart Show arkipäivisin kello 17, Martha Stewart: Käsityökoulu maanantaina kello 14.35 ja tiistaina kello 14.40.

(AVA)

Lähde: Google News, Canadian Press

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja