Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Marko Alanderille voitto keittiömestarikilpailuissa

Futureimagebank.com
Futureimagebank.comFutureimagebank.com
Julkaistu 04.03.2003 15:32

Marko Alander voitti liharuokien sarjan ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi keittiömestareiden kilpailussa, joka järjestettiin Islannissa. Kisa käytiin Reykjavikissa vuosittain pidettävän kansainvälisen ruokatapahtuman Food & Fun -festivaalin yhteydessä.

Suomesta kilpailuun kutsuttiin Marko Alander, joka on työskennellyt kaksi vuotta Helsingin Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10th Floorissa. Hänen lisäkseen mukana oli kuusi amerikkalaista ja viisi eurooppalaista keittiömestaria. Kokonaiskilpailun voitti saksalainen keittiömestari Volker Drkosch. Sarjoja oli neljä: paras kalaruoka, paras liharuoka, paras jälkiruoka ja kokonaiskilpailu.

Markon voittoisa annos sisälsi lampaanfileetä kahdella eri tavalla valmistettuna. Mukana oli dijon-hunnutettua lampaan ulkofilettä ja pekoniin käärittyä lampaan sisäfilenoisettia, haudutettua pinaattia ja tomaatti-munakoisovinaigrettea. Huhtikuussa 2002 Marko Alander osallistui keittiömestareiden jatkovalmennukseen New Yorkin Kulinaarisessa Instituutissa.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta:

Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?
Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun asti
Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita
Oxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännyt
Kokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"
Milloin keski-ikä nykyään alkaa? Kansalla selkeä mielipide
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:59
    Matkailu

    Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?

  • 17:20
    Porot

    Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun asti

  • 17:01
    Leivonta

    Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita

  • 14:34
    Ilmiöt

    Oxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännyt

  • 09:35
    Ruoka

    Kokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"