Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Marko Alanderille voitto keittiömestarikilpailuissa

Futureimagebank.com
Futureimagebank.comFutureimagebank.com
Julkaistu 04.03.2003 15:32

Marko Alander voitti liharuokien sarjan ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi keittiömestareiden kilpailussa, joka järjestettiin Islannissa. Kisa käytiin Reykjavikissa vuosittain pidettävän kansainvälisen ruokatapahtuman Food & Fun -festivaalin yhteydessä.

Suomesta kilpailuun kutsuttiin Marko Alander, joka on työskennellyt kaksi vuotta Helsingin Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10th Floorissa. Hänen lisäkseen mukana oli kuusi amerikkalaista ja viisi eurooppalaista keittiömestaria. Kokonaiskilpailun voitti saksalainen keittiömestari Volker Drkosch. Sarjoja oli neljä: paras kalaruoka, paras liharuoka, paras jälkiruoka ja kokonaiskilpailu.

Markon voittoisa annos sisälsi lampaanfileetä kahdella eri tavalla valmistettuna. Mukana oli dijon-hunnutettua lampaan ulkofilettä ja pekoniin käärittyä lampaan sisäfilenoisettia, haudutettua pinaattia ja tomaatti-munakoisovinaigrettea. Huhtikuussa 2002 Marko Alander osallistui keittiömestareiden jatkovalmennukseen New Yorkin Kulinaarisessa Instituutissa.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta:

Kuusitrenditkin muuttuvat: "Disney-pullukka" on historiaa – tällaisen kuusen suomalaiset nyt haluavat
Lidlin kahvista paljastui epäselvyyksiä – Finnwatch jyrähtää: Jätä ostamatta
Kielletäänkö "väärä ruoka" kouluista? Asiantuntijalta tärkeä huomio kansalaisaloitteesta
Onko ultraprosessoitu ruoka epäterveellistä? Tätä et ehkä ole tullut ajatelleeksi
Matkailija sairastui lomalla ja jätti reissun kesken – näin suhtautui vakuutusyhtiö
Luulitko näitä joulun herkuiksi? Totuus paljastuu kaupan hyllyllä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:54
    Joulu

    Kuusitrenditkin muuttuvat: "Disney-pullukka" on historiaa – tällaisen kuusen suomalaiset nyt haluavat

  • 09:38
    Kahvi

    Lidlin kahvista paljastui epäselvyyksiä – Finnwatch jyrähtää: Jätä ostamatta

  • 09:01
    Ruoka

    Kielletäänkö "väärä ruoka" kouluista? Asiantuntijalta tärkeä huomio kansalaisaloitteesta

  • 06:46
    Ruoka

    Onko ultraprosessoitu ruoka epäterveellistä? Tätä et ehkä ole tullut ajatelleeksi

  • Eilen18:58
    Vakuutukset

    Matkailija sairastui lomalla ja jätti reissun kesken – näin suhtautui vakuutusyhtiö