Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Marko Alanderille voitto keittiömestarikilpailuissa

Futureimagebank.com
Futureimagebank.comFutureimagebank.com
Julkaistu 04.03.2003 15:32

Marko Alander voitti liharuokien sarjan ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi keittiömestareiden kilpailussa, joka järjestettiin Islannissa. Kisa käytiin Reykjavikissa vuosittain pidettävän kansainvälisen ruokatapahtuman Food & Fun -festivaalin yhteydessä.

Suomesta kilpailuun kutsuttiin Marko Alander, joka on työskennellyt kaksi vuotta Helsingin Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10th Floorissa. Hänen lisäkseen mukana oli kuusi amerikkalaista ja viisi eurooppalaista keittiömestaria. Kokonaiskilpailun voitti saksalainen keittiömestari Volker Drkosch. Sarjoja oli neljä: paras kalaruoka, paras liharuoka, paras jälkiruoka ja kokonaiskilpailu.

Markon voittoisa annos sisälsi lampaanfileetä kahdella eri tavalla valmistettuna. Mukana oli dijon-hunnutettua lampaan ulkofilettä ja pekoniin käärittyä lampaan sisäfilenoisettia, haudutettua pinaattia ja tomaatti-munakoisovinaigrettea. Huhtikuussa 2002 Marko Alander osallistui keittiömestareiden jatkovalmennukseen New Yorkin Kulinaarisessa Instituutissa.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta:

Ainakin yksi seikka pastapaketin kyljestä kannattaa tarkistaa
Tämä iho-oire kertoo, ettei kyse ole vain ihon kuivumisesta – "Kunnon tulehdusreaktio käynnissä"
Moottoripyöräilijä liukui auton alle – miten tästä voi selvitä hengissä?
Vaarallinen punkkitauti vie yhä useamman sairaalahoitoon – tee heti näin!
Päiväkodin aloitusiällä yhteys antibioottikuurien määrään – "Pitää käyttää vain oikeaan tarpeeseen"
Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suosittelee
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:45
    Ruoka

    Ainakin yksi seikka pastapaketin kyljestä kannattaa tarkistaa

  • 15:01
    Talvi-ihon hoito

    Tämä iho-oire kertoo, ettei kyse ole vain ihon kuivumisesta – "Kunnon tulehdusreaktio käynnissä"

  • 13:29
    Brasilia

    Moottoripyöräilijä liukui auton alle – miten tästä voi selvitä hengissä?

  • 11:25
    Punkit

    Vaarallinen punkkitauti vie yhä useamman sairaalahoitoon – tee heti näin!

  • 09:07
    Lääkkeet

    Päiväkodin aloitusiällä yhteys antibioottikuurien määrään – "Pitää käyttää vain oikeaan tarpeeseen"