Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Marko Alanderille voitto keittiömestarikilpailuissa

Futureimagebank.com
Futureimagebank.comFutureimagebank.com
Julkaistu 04.03.2003 15:32

Marko Alander voitti liharuokien sarjan ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi keittiömestareiden kilpailussa, joka järjestettiin Islannissa. Kisa käytiin Reykjavikissa vuosittain pidettävän kansainvälisen ruokatapahtuman Food & Fun -festivaalin yhteydessä.

Suomesta kilpailuun kutsuttiin Marko Alander, joka on työskennellyt kaksi vuotta Helsingin Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10th Floorissa. Hänen lisäkseen mukana oli kuusi amerikkalaista ja viisi eurooppalaista keittiömestaria. Kokonaiskilpailun voitti saksalainen keittiömestari Volker Drkosch. Sarjoja oli neljä: paras kalaruoka, paras liharuoka, paras jälkiruoka ja kokonaiskilpailu.

Markon voittoisa annos sisälsi lampaanfileetä kahdella eri tavalla valmistettuna. Mukana oli dijon-hunnutettua lampaan ulkofilettä ja pekoniin käärittyä lampaan sisäfilenoisettia, haudutettua pinaattia ja tomaatti-munakoisovinaigrettea. Huhtikuussa 2002 Marko Alander osallistui keittiömestareiden jatkovalmennukseen New Yorkin Kulinaarisessa Instituutissa.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta:

Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"
Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä
Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"
Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä
Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?
Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:38
    Influenssa

    Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"

  • 16:44
    Jouluruoka

    Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä

  • 12:27
    Joulu

    Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"

  • 09:59
    Autot

    Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä

  • 08:24
    Liikenneturvallisuus

    Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?