Markku Alénin superautorikas syksy – Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin

Jo 16. tuotantokauteen ehtinyt viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi tarjoaa syksyn ajan jälleen rallilegenda Markku Alénin vauhdikkaita superautoseikkailuja sekä hyödyllistä tietoa auto- ja elektroniikkamarkkinoiden uutuuksista.

Maanantaina 17.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla alkavalla uudella kaudella on luvassa 8-vuotisen ohjelmahistorian runsain superautokattaus. Teknavin vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, ottaa selvää muun muassa Lamborghinin, McLarenin, Porschen ja Fordin huipputehokkaista menopeleistä omalla persoonallisella tyylillään.

– Olen ajanut elämässäni lähes kaikki mahdolliset menopelit, mutta aina vaan tulee entistä hienompia ja tehokkaampia superautoja. Meillä on hieno kattaus syksylle. Autot uudistuu ja äijä vanhenee, mutta tyyli on edelleen maximum attack, Alén lupaa.

Kauden avausjaksossa vauhtikaksikon käsittelyssä nähdään tämän hetken säväyttävin ja nopein katumaasturi, juuri markkinoille tullut 650-hevosvoimainen Lamborghini Urus.

– Urus on todellinen superkatumaasturi, siitä tuli yksi mun lempiautoista. On hienoa, että Lamborghini lähti mukaan katumaasturihommaan. Nyt odotetaan, mitä tekee Ferrari, Alén sanoo.

Unelma-autojen lisäksi ohjelmassa testataan tuttuun tapaan myös Suomen automarkkinoiden kannalta mielenkiintoisimpia uutuuksia. Entinen kilpa-autoilija ja nykyisin ajokouluttajana toimiva Risto Virtanen jakaa ajo-ominaisuuksien arvioinnin lisäksi hyödyllisiä vinkkejä auton hallintaan eri tilanteissa.

Joanna Kuvajan juontamassa ohjelmassa tavataan myös useita mielenkiintoisia vieraita. Oman autoiluminänsä paljastavat muun muassa Florida Panthersin NHL-tähti Aleksander Barkov, räppäri Uniikki sekä Arttu Wiskari.

Kuvat: Mikko Autio

Teknavin 16. tuotantokauden avausjakso esitetään maanantaina 17.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaina 21.9. klo 13.00 sekä sunnuntaina 23.9. klo 12.55 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja