Markku Alén yllättyy Teknavin vesiliirtotestissä – "Käsittämätön ero"

Syyskauden viidennessä Teknavissa (ke 22.10. klo 22.45 MTV3) pureudutaan vesiliirron vaaroihin sekä testataan, mikä on tämän hetken paras älypuhelin.

Vesiliirron vaara vaanii autoilijoita tien päällä erityisesti näin syksyisin, mutta järjen käytöllä riskiä saa pienennettyä huomattavasti. Teknavin vauhtikaksikko suuntaa Nokian Renkaiden testikeskukseen ja selvittää, mikä merkitys on renkaiden urasyvyydellä vesiliirron synnyssä.

– Käsittämätön ero. Tässä nähdään, mikä merkitys on, että sulla on renkaat ja rengaspaineet kunnossa, Markku Alén toteaa yllättyneenä kesken testisession.

Rengastestien jälkeen nähdään, miten liikahtaa lähes 600-hevosvoimainen Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé rataolosuhteissa rallilegendan käsittelyssä.

Risto Virtasen tämänkertainen menopeli löytyy hintahaitarin toisesta päästä. Riston testissä on takamoottorilla ja -vedolla kilpailijoistaan erottuva uusi Renault Twingo.

Älypuhelimen ostajalla on tällä hetkellä haastava tehtävä, sillä kaikki suuret valmistajat ovat esitelleet syksyn aikana uuden huippumallin. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen auttaa valinnassa ja laittaa samalle viivalle Applen, Microsoftin, Sonyn, LG:n ja Samsungin älypuhelinuutuudet.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintana lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat