Mainos

Marja Hintikka odotti tilaisuuttaan 10 vuotta: "Putosin penkiltä, kun soitto nyt tuli"

Marja Hintikka on odottanut pääsyä mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. 

Television suosikkijuontaja Marja Hintikka, 39, on odottanut 10 vuotta tilaisuuttaan valloittaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketti. Tuolloin MHL – Marja Hintikka Live ja SuomiLOVE -ohjelmistakin tuttua juontajatarta pyydettiin ohjelmaan ensimmäistä kertaa, mutta aikataulut eivät antaneet periksi. Menetetty tilaisuus on harmittanut häntä siitä lähtien.

– Putosin penkiltä, kun soitto nyt tuli. Se oli paras tarjous, mikä voi olla. Olen aivan järjettömän innoissani, nainen hihkuu.

Hintikka on tunnettu välittömyydestään ja suoruudestaan. Kotona lasten kanssa puolitoista vuotta viihtynyt äiti iskee tanssikengät jalkaan enemmän kuin mielellään, vaikka tuleva tanssiurakka jännittääkin. Ennen kontrollifriikkeydestä kärsinyt nainen onkin ymmärtänyt, että hienoja asioita tapahtuu silloinkin, kun vain heittäytyy ja vetää täysillä.

Juontajan ensimmäisiä muistoja on, kun hän hyppäsi kolmivuotiaana isänsä sylistä lavalle saatuaan tietää, että esiintyjät saavat kaurakeksin.

– Menin pokkana huutamaan lavalle, jotta saisin sen keksin. Ei siis aina ole ihan niin justiinsa, miten vedetään, kunhan tekee sen täydestä sydämestään. Ehkä Matti vois tarjota mulle aina kaurakeksin suoran lähetyksen jälkeen, Hintikka nauraa.

Opettajana toimii Matti Puro, joka on arvostettu tanssija, opettaja ja koreografi. Viime vuonna hän vei TTK-voiton parinsa Anna-Maija Tuokon kanssa. Hän on vakuuttunut oppilastaan myös tällä kertaa.

– Marja vaikuttaa räväkältä ja ihanalta ihmiseltä. Positiivisuus on käsin kosketeltavaa, mies hehkuttaa.

Siinä missä monet arastelevat epämukavuusalueelle heittäytymistä, Hintikka kuuluu ääripäähän.

– Siinä on jotain maagista, kun altistaa itsensä uudelle. Se kirkastaa koko ihmisen. Sen takia tää on niin ihana juttu, hän huokaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja