Mariela Sarkiman vinkit rohkealle meikkaajalle: Näin käytät värillistä mascaraa

Hittituotteeksi nousseet värilliset mascarat jatkavat voittokulkuaan kevään raikkaassa ja sitäkin rohkeammassa meikissä. Kauneuden ammattilainen Mariela Sarkima vinkkaa, miten käytät rohkeasti esimerkiksi vihreää tai pinkkiä mascaraa.

Sateenkaaren riemukkaissa väreissä hehkuvat sekä timanttisävyin kimmeltävät mascarat ovat tänä keväänä ja kesänä muotia silmämeikissä. Kristallinhehkuiset mascarat ja rajaukset tuovat silmämeikkiin juhlavuutta, värilliset mascarat puolestaan leikittelevyyttä ja sähäkkyyttä. Värillisiä mascaroita löytyy muun muassa pinkin, kirkkaansinisen, vihreän ja lilan sävyissä. Värikkäät mascarat tulevat taas – mikä sävy sopii juuri sinulle?

– Itse olen ihastunut pinkkiin mascaraan. Pinkki mascara toimii sellaisenaan, sillä se on niin shokeeraava väri. Jos on rohkea, koko meikin voi myös tehdä yksinään pinkillä, meikkitaiteilija Mariela Sarkima kuvailee Kauneusvinkeille.

Myös petrolinsininen ja kirkkaan vihreä mascara herättävät hetkessä talviunilta.

– Saat hauskan lookin, kun laitat yläripset mustalla mascaralla ja alaripset värillisellä ripsivärillä, kuten sinisellä tai vihreällä. Muotinäytösmäinen look syntyy, jos laitat esimerkiksi vihreällä ripsivärillä alaripset ja vielä vihreällä jumbokynällä väriä ripsien alle korostamaan katsetta. Siitä saa hauskan efektin, kun silmämeikki onkin alapainotteinen.

Värillistä mascaraa voi myös käyttää liukuvärinä, jolloin efekti on hillitympi.

– Levitä yksi kerros mustaa mascaraa ja värjää ripsien kärjet värillisellä mascaralla: kun silmät räpsähtävät, sieltä välähtää väri ja saa ihmiset ihmettelemään, onko siellä ripsissä jotain hauskaa, Sarkima vinkkaa.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat