Maria ja Mikael Jungnerin kohurikas rakkaustarina

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina, kuinka Maria ja Mikael Jungner olivat hakeneet avioeroa maanantaina. Neljä vuotta aviossa elänyt pariskunta oli kuitenkin yhteisellä päätöksellään perunut avioeron keskiviikkona.

Vuonna 2006 tv-kuuluttaja Maria Matthesin ja toimitusjohtaja Mikael Jungnerin elämänradat leikkasivat Ylen 80-vuotisjuhlissa. Kun upealle kaunottarelle tuli kotiinlähdön aika, hänelle kaukainen Mikael Jungner pysäytti naisen keskusteluun. Keskustelu kesti useita tuntia, jonka jälkeen suhde syttyi täysiin liekkeihinsä.

Suhde eteni huippuvauhtia

Pariskunnan yhdessäoloa rajoitti tuonaikaiset toiset liitot. Maria oli naimisissa ranskalaistaustaisen aviomiehensä kanssa, kun taas Mikael oli yhdessä entisen aviovaimonsa Henni Rousu-Jungnerin kanssa. Heidän ympärillään velloneet suhdehuhut aiheuttivat tuolloin paheksuntaa, sillä molemmat olivat tahoillaan naimisissa. Marialle astui avioero voimaan loppuvuodesta 2006, kun taas Mikael muutti pois hänen ja entisen aviovaimon yhteisestä kodistaan marraskuussa 2006. Maria ja Mikael etenivät rivakkaa tahtia. Avoliitto koitti huhtikuussa 2007, ja pariskunta astuikin avioon joulukuussa 2007.

Umpirakastunut Mikael Jungner innostui hehkuttamaan uutta rakastaan sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi useita avoimia rakkaudentunnustuksia sekä Facebookin että Twitterin kautta. Nämä lausunnot kerrottiinkin harva se päivä median kautta suomalaisten tietoon. Lukuisten hempeilyviestien ohella mies julkaisi YouTubessa rakkaudentunnustusvideon Marialleen, kun hän itse opiskeli Yhdysvaltojen Stanfordin yliopistossa. Hän perusteli ainutlaatusita vetoaan koti-ikävällä. Myöhemmin tekeleitä alkoi syntyä yhä lisääntyvissä määrin, ja ihmisissä Jungnerin intiimit perhevideot herättivät hämmennystä.

Värikäs arki astuu kuvioihin

Julkiset rakkaudentunnustukset jäivät kuitenkin vähemmälle, kun pariskunta palasi takaisin normaaliin yhteiseloon. Mikaelin sopimus Ylellä päättyi syksyllä 2010, ja hän etsikin jo hyvissä ajoin uusia töitä. Keväällä 2010 Maria kertoi julkisuudessa jättäneensä urahaaveet Mikaelin poliittisen uran vuoksi. Mies valittiinkin vyöryisästi SDP:n uudeksi puoluesihteeriksi. Uuden aluevaltauksen löysi myös Maria, sillä samaisena syksynä nainen ihastutti suomalaisia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Tanssikisa kosketti myös Mikaelia, joka itkikin katsomossa koskettavan valssin johdosta.

Yhteisiä lapsia avioparilla ei toistaiseksi ole, vaikka Maria onkin julkisuudessa paljastanut haaveensa neljännestä lapsesta. Mikaelilla on entisestä liitosta yksi tytär ja Marialla on entisestä liitostaan kaksi tytärtä. Uusioperheen arki on viiden hengen taloudelta sujunut mainiosti. Suuremman asuintilan perässä poppoo muutti perheystävälliselle alueelle Espoon Soukkaan vuonna 2010.

Unelmaparin seikkailut kohauttivat jälleen alkuvuodesta 2011, kun he lipsauttivat suorassa Korkojen kera -lähetyksessä muhinoineensa parkkihallissa. Keväämmällä kestävä rakkaus näytti jälleen valtansa, kun Maria joutui siirtymään sivuun tv-kuuluttajana eduskuntavaalien ajaksi ajaksi Mikaelin eduskuntahaun johdosta. Mikael pääsi sisään heittämällä.

Kesällä 2011 Suomen kansaa häkellytti salakuvakohu, jossa Mikael Jungner ja hänen kansanedustaja-avustajanaan työskentelevä Nasima Razmyar ikuistettiin poistumasta yhdessä ravintola Teatterista. Osapuolet vakuuttelivat, että he ovat vain ystäviä.

Aviokriisi

Rakastuneen avioparin lehdellä kääntyi uusi sivu vuonna 2012, jonka alkua sävytti erityisesti politiikka. Ensin Mikael Jungner ilmoitti, ettei hän hae jatkokautta SDP:n puoluesihteerinä. Maria taasen hyllytettiin tv-kuuluttajana, sillä hän liputti presidenttiehdokas Pekka Haaviston kannattajana. Vaalipäivän jälkeisenä maanantaina 6. helmikuuta pariskunta haki yhdessä avioeroa Espoon käräjäoikeudessa. Päätös ei kauaa pitänyt, vaan he hakivat yhdessä sen purkua keskiviikkona 8. helmikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja