Uutuusohjelma saa suomalaisjulkkikset kiehumaan – Marita Taavitsainen heitti huulikiillolla jääkiekkolegendaa

Marita Taavitsainen heitti jääkiekon maailmanmestaria huulikiillolla 4:25
Katso videolta, miten Taavitsainen kuvailee Petolliset-ohjelman kuvauksia ja erikoista huulikiiltoepisodia.

Maailmalla äkillistä suursuosiota nauttiva Petolliset-uutuusohjelma nostaa suomalaisjulkkiksissa esiin poikkeuksellisen vahvoja tunteita. Tavarat lentelevät ja raivoisat puheenvuorot seuraavat toisiaan, kun yksi kisaajista "murhataan" joka yö.

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi kahdeksastatoista Petolliset-uutuusohjelman kilpailijasta. Kilpailijat kuljetettiin keskitalvella Vanajanlinnaan, jossa heitä vastassa oli paitsi ohjelman juontaja Christoffer Strandberg, myös petollinen ja kutkuttava peli, jossa mielen hallinta on suuressa roolissa.

7. syyskuuta Nelosella alkavan ohjelman lehdistötilaisuudessa selvisi, että useammalla kilpailijalla tunteet kuumenevat ohjelman edetessä toden teolla. Esimerkiksi ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, rikostoimittaja Vera Miettinen ja iskelmälaulaja Taavitsainen ottivat kisan tosissaan.

Taavitsaisella oli eräässä kohtauksessa tunteet niin pinnassa, että hän heitti kohtauksen päätteeksi huulikiillolla suoraan entistä jääkiekkomaalivahtia Jukka Tammea.

Minulla sattui olemaan huulikiilto kädessä ja luulin, että kamerat ovat jo sammutettu. Ajattelin laukaista sen hetkisen tilanteen, että nyt ihan oikeasti puhutaan asiat asioina, Taavitsainen selvittää tapahtumasarjaa.

Olen aina tällainen, vähän liian fyysinen. Vitsiä se oli siinä oli pyöreä pöytä välissä ja välimatkaa melkein kymmenen metriä. Ajattelin, että kyseessä on maailman paras maalivahti, että kyllä se nyt kopin ottaa, mutta ei ottanut, Taavitsainen jatkaa.

Jukka Tammi kommentoi välikohtausta lähinnä hymähdellen.

– Leikkiähän se oli, hän toteaa.

Taavitsainen myöntää, että ohjelman kuvaukset nostivat tunteita isosti pintaan. Hän kuvitteli etukäteen olevansa hyvä työskentelemään isossa porukassa, mutta peli vei mennessään.

Ajattelin, että olen hyvä ryhmätyöskentelijä, kun teen bändin kanssa töitä. Mutta bändin kanssa minulla on pieni niskalenkkiote, joten eihän se ihan niin ole, Taavitsainen pohtii.

Mutta ketään en alkanut vihata, eikä toivottavasti ketään vihaa minua. Olemme kaikki ihan sovussa ainakin näin päivänvalossa.

Taavitsainen sanoo jääneensä omien sanojensa mukaan ohjelmassa jopa vähän taka-alalle.Ohjelman lehdistötilaisuudessa kerrottiin hyvin avoimesti, että myös muilla tunteet kuohuvat ja ystävyyssuhteet katkeilevat, kun kilpailijat syyttelevät toisiaan avoimesti ja juonivat toistensa selkien takana. Tunteita nostattaa pintaan etenkin se, että kukaan ei voi luottaa kehenkään. 

Yhteenottoja on luvassa, koska kyseessä on psykologinen kamppailu ja klassinen suljetun tilan murhamysteeri, jonka tunnelma tihenee pelin ensihetkistä saakka. Ohjelmassa "murhataan" yksi henkilö joka yö, jolloin tämän kilpailu päättyy siihen.

Ohjelmassa ovat mukana myös somepersoona Hanad "Dosdela" Hassan, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, korkeushyppääjä Jade Nyström, juontaja Janne Porkka, yritysvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, radiotoimittaja Karoliina Tuominen, muotisuunnittelija Mert Otsamo, viestintäjohtaja Mikael Jungner, rocklegenda Pertti "Nipa" Neumann, toimittaja Raija Pelli, Miss Suomi 2012 Sara Chafak, somevaikuttaja Sita Salminen sekä twerk-tanssija Tia-Maria "Tinze" Sokka.

Katso yllä olevalta videolta, miten Taavitsainen kuvailee ohjelman kuvauksia ja huulikiiltoepisodia.

Lue myös:

    Uusimmat