Mari Valosaari löysi elämäänsä uuden rakkauden – ex-mies Jontte Valosaari asuu edelleen saman katon alla

Reilu vuosi sitten eronnut Mari Valosaari on löytänyt rinnalleen uuden puolison.

Somevaikuttajana ja fitnesskaunotarMari Valosaari erosi reilu vuosi sitten puolisostaan, laulajana tunnetusta Jontte Valosaaresta. Heillä on kaksi alle kouluikäistä lasta.

Mari paljastaa nyt MTV Uutisille löytäneensä elämään uuden rakkauden. 

– Kyllä, totta se on. En halua kuitenkaan kommentoida asiaa sen enempää, sillä nyt tuntuu, että haluan pitää tällaiset asiat yksityisinä, Valosaari toteaa. 

Valosaari antoi vihiä uudesta puolisostaan Instagram-julkaisussaan, jossa hän kertoi ostaneensa itselleen kaksi uutta hevosta. Hän omistaa tällä hetkellä niitä kuusi.

– Olen rakastunut. Sekä näihin kahteen, että henkilöön jonka kanssa nämä ostin, Valosaari kirjoitti päivityksessään. 

Omintakeinen asumiskuvio

Valosaaret ovat asuneet yhdessä erostaan huolimatta, mutta Jontte rakentaa itselleen paraikaa uutta kotia. Jontte kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että ex-parilla on yhteisessä kodissa omat kerrokset, joissa on erilliset suihkut ja vessat. Kauppaostokset ja keittiöaskareet jaetaan edelleen entiseen tapaan. Tuolloin Jontte totesi, että myös uudet puolisot ovat tervetulleita kotiin.

Mari kertoo nyt, että hän ja lapset ovat asuneet viime aikoina muualla. 

– Hän on edelleen siellä minun talossani, koska rakentaa omaansa. Me olemme olleet karanteeniaika täällä Hämeenlinnassa.

Karanteenin syynä oli se, kun Mari ja lapset tulivat Brasiliasta maaliskuun lopussa, silloin kun koronaviruksen vakavuus alkoi selvitä globaalisti. Heidän oli tarkoitus olla matkalla kaksi kuukautta, mutta reissu loppui lyhyeen.

Korona vei työt

Mari kertoo, että koronaviruksen myötä hänen työnsä ovat loppuneet kuin seinään, lukuun ottamatta sometöitä.

– Kaikki juontokeikat ovat peruttu. Minun oli tarkoitus mennä tuuraamaan radioon, mutta nekin peruuntuivat, kun ihmiset eivät matkustelekaan, hän kertoo.

Siispä tulevaisuus töiden suhteen on auki. 

– Korona on sekoittanut kyllä paljon suunnitelmia. Kaikki on vielä ihan auki, mutta en ole jaksanut tulevaisuutta kuitenkaan stressata. 

Lue myös:

    Uusimmat