Mainos

Mari Valosaari tunteikkaana avioeron paljastamisesta lapsilleen: "Vaikeaa tulee varmasti molemmilla vanhemmilla olemaan"

11:36
Mari Valosaari kommentoi eroaan MTV Uutiset Livessä

Hiljattain eronnut aviopari Jontte ja Mari Valosaari kertoivat lapsilleen avioerosta.

Laulaja Jontte Valosaarija bloggaaja Mari Valosaari kertoivat avioerostaan viime kuussa julkisessa Facebook-päivityksessä.Parin ero on sujunut kummankin osapuolen mukaan kunnioittavasti ja mallikkaasti. Molemmat osapuolet ovat kertoneet erikseen myös julkisuudessa erostaan.

Nyt Mari avautuu blogissaan siitä, miten he aikovat kertoa vaikeasta asiasta lapsilleen. Ex-parilla on 5- ja 2-vuotiaat lapset yhdessä.

– Vaikka karkkipäivä meni jo eilen, otan tänään karkit esiin ja samalla, kun napostellaan herkkuja, kerron päätöksestä perustaa kaksi kotia. Vaikeaa tulee varmasti molemmilla vanhemmilla olemaan, kun nielemme kyyneleemme, Valosaari kirjoittaa blogissaan.

– Hymyssä suin olen kuitenkin päättänyt kertoa tästä hienosta mahdollisuudesta heidän saada kaksi kotia, Valosaari kirjoittaa ja jatkaa toteamalla, että ero ei oikeasti ole hänen mielestään hieno asia.

Valosaari myös kertoo konsultoineensa ennen keskustelua lastenpsykologia sekä muita lasten kasvatuksen parissa työskenteleviä henkilöitä, jotta osaisi kertoa lapsille mahdollisimman hyvin vaikeasta tilanteesta. Ex-finessurheilija kertoo blogin kommenttikentässä tilanteen sujuneen hyvin lasten kanssa.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja