Tilapäisesti Brasiliaan muuttanut Mari Valosaari joutuu palaamaan takaisin Suomeen lastensa kanssa: "Tyhmä korona"

11:36
Mari ja Jontte Valosaari erosivat vuosi sitten.

Mari Valosaaren oli tarkoitus olla Brasiliassa kaksi kuukautta. 

Bloggaajana ja juontajana tunnettu Mari Valosaari lähti lomailemaan kahdeksi kuukaudeksi Brasiliaan  lastensa kanssa. Heidän oli tarkoitus olla siellä kaksi kuukautta. Valosaarella on kaksi lasta ex-miehensä, muusikkona tunnetun Jontte Valosaaren kanssa. 

Valosaari kertoo nyt YouTube-kanavallaan että heidän matkansa loppui lyhyeen koko maailmassa jylläävän koronaviruspandempian vuoksi. Kolmikon on tarkoitus olla takaisin Suomessa tänään sunnuntaina (22.3.).

– Täällä alkaa olemaan maailmanmeno aika hurjaa, niin kuin myös Suomessa. En osaa pelätä itse tautia, mutta se epätieto, että päästäisiinkö toukokuussa enää takaisin Suomeen mietityttää. Toki ajattelen myös sitä, että on parempi olla Suomessa, jos jotakin sattuu, kun kaikkialla sairaalat ihan täynnä, Valosaari kertoo videolla. 

Valosaari on silmin nähden harmissaan tilanteesta. 

– Harmittaa ihan hirveästi, meillä oli kaikki ratsastuskamat mukana ja tarkoitus oli käydä huhtikuu täällä ratsastustunneilla. Ihan hirveän haikea fiilis, että joutuu lähtemään. Tyhmä korona, Valosaari harmittelee. 

–Kun tullaan Suomeen ollaan kaksi viikkoa karanteenissa, nyt otetaan sitten viimeisiä auringonrippeitä. Lapsiakin harmittaa ihan hirveästi, hän jatkaa.

Katso Youtube-video tästä


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja