Mari Perankoski heittää armotonta kuittia miehelleen Jouni Hynyselle: "Ihan hyvin kaverilta, joka näyttää mikroaaltouunissa pyörineeltä Jeesus Nasaretilaiselta"

0:44
Mari Perankoski roastaa Jouni Hynystä: "Jeesus hengaili köyhien, rampojen, vähälahjaisten kanssa. Hynynen perusti niiden kanssa bändin"

Mari Perankoski heittää aviomiehelleen hulvatonta kuittia Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa.

MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa alkoi lauantaina 16. huhtikuuta Joonas Nordmanin luotsaama Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelma, jossa erilaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä heitetään tulikuumille grillihiilille.

Ohjelma koostuu neljästä jaksosta, joista jokainen rakentuu illan kunniavieraan ympärille. Kunniavieraan ja Nordmanin lisäksi studioon saapuu viisi julkkista, jotka kukin vuorollaan grillaavat, eli roastaavat illan päätähden, juontajan ja toinen toisensa. Lopuksi puheenvuoro siirtyy itse juhlakalulle.

Ohjelman toisessa jaksossa kunniavieraan virkaa toimittaa Kotiteollisuus-yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana tunnettu Jouni Hynynen. Roastaajina puolestaan toimivat Cristal Snow, Jaakko Saariluoma, André Wickström, Ali Jahangiri sekä Hynysen vaimo Mari Perankoski.

Perankoski avasi puheenvuoronsa heti kuitilla aviomiehelleen.

– Minä sain tosiaan soiton, että voisitko tulla sanomaan muutaman sanan Suomen karismaattisimmasta rock-tähdestä. Olin että no, tottakai, mutta missä helvetissä Kauko Röyhkä on? hän kysyi yleisön revetessä nauruun.

Perankoski roastasi välissä muita paikallaolijoita, ja palasi vielä lopuksi aviomieheensä.

– Jouni, sinä se olet onnistunut elättämään itsesi 25 vuotta juomalla viinaa ympäri Suomea. Minusta se on ihan hyvin kaverilta, joka näyttää mikroaaltouunissa pyörineeltä Jeesus Nasaretilaiselta, hän lohkaisee.

– Jeesus hengaili köyhien, rampojen, vähälahjaisten kanssa. Hynynen perusti niiden kanssa bändin, hän jatkaa.

Jaksossa nähdään myös muun muassa kun Jaakko Saariluoma heittää Ali Jahangirille jäätävää kuittia.

0:28

Joonas Nordman Show: Grillikausi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 21Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.  


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja