ManU:n brassitähti uusien syytösten kohteena – nyt ilmaantui kaksi uutta todistajaa

Kohu Manchester Unitedin Antonyn ympärillä sakenee.

Brassitähti Antonyn ympärillä kuohuu. Alkuviikosta MTV Urheilu uutisoi, että hänen entinen tyttöystävänsä syyttää Antonya pahoinpitelystä. Sen takia laituri potkittiin jo ulos Brasilian maajoukkueesta. Nyt on ilmaantunut kaksi uutta naista, jotka laukovat syytöksiä Antonyn vakivaltaisesta käytöksestä.

Lakiopiskkelija Rayssa de Freitas kertoo, että hän joutui hakeutumaan sairaalahoitoon sen jälkeen kun oli ollut Antonyn kanssa yökerhossa Sao Paulossa. Freitasin mukaan Antony ja hänen naispuolinen ystävänsä olivat hyökänneet Freitasin kimppuun jalkapallotähden autossa.

33-vuotias Ingrid Lana taas kertoo, että Antony oli suuttunut, kun hän ei ollut suostunut harrastamaan seksiä tämän kanssa.

– Hän yritti harrastaa seksiä kanssani, mutta minä en halunnut. Hän tönäisi minut seinään ja löin pääni. Minun tarkoitukseni oli vain ammatillinen. Kun tulin paikalle hänen kutsunsa jälkeen ymmärsin, että hänellä oli muut motiivit, Lana totesi Telegraphin mukaan.

Antony kielsi entisen tyttöystävänsä syytökset useista pahoinpitelyistä. Telegraphin mukaan hän kieltää myös tuoreimmat syytökset.

23-vuotias brassipelaaja siirtyi Manchester Unitediin viime kaudella huimalla 95 miljoonan siirtosummalla. United ei ole toistaiseksi kommentoinut pelaajaansa kohdistettuja syytöksiä mitenkään.

Antony on pelannut Unitedissa tällä kaudella neljä ottelua ilman tehomerkintöjä. Viime kaudella brasilialainen teki neljä maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä Valioliigassa.

Lue myös:

    Uusimmat