Ex-tyttöystävä syyttää Manchester United -taituria pahoinpitelystä – Brasilia pudotti heti maajoukkueesta

Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin Antonyn entinen tyttöystävä väittää joutuneensa brassilaiturin pahoinpitelemäksi.

Brassilehti UOL:n haastattelussaGabriela Cavallin kertoo Antonyn hyökänneen ensimmäisen kerran fyysisesti hänen kimppuunsa kesäkuussa 2022 pariskunnan ollessa lomalla Brasiliassa. Cavallin oli tuolloin raskaana.

Cavallinin mukaan Antony oli tullut mustasukkaiseksi hänen julkaisemansa kuvan vuoksi, jossa hän poseerasi yökerhossa. Cavallinin väitteiden mukaan Antony oli raahannut naisystävänsä autoon ja lyönyt häntä toistuvasti ja uhkasi heittää hänet ulos liikkuvasta autosta.

– Hän sanoi, että jos en pysy hänen kanssaan, en olisi kenenkään kanssa. Vapisin pelosta, Cavallin kertoo UOL:lle.

Cavallin meni seuraavana päivänä sairaalaan hoitamaan vammojaan. UOL:n mukaan tapaus on poliisin tutkinnassa ja todisteeksi Cavallin on toimittanut poliisille lukuisia ääniviestejä ja tekstiviestejä.

Cavallin kertoo saaneensa keskenmenon heinäkuussa 2022 16 raskausviikon jälkeen. Hän jatkoi tapauksen jälkeen seurustelua Antonyn kanssa, mutta väkivaltainen käytös jatkui. Cavallinin mukaan Antony hyökkäsi hänen kimppuunsa tämän vuoden tammikuussa.

Kolmas hyökkäys tapahtui toukokuussa. Cavallinin mukaan Antony yritti hyökätä hänen kasvojensa kimppuun lasin kanssa ja sai itsepuolustuksen yhteydessä syvän viiltohaavan sormeensa.

Pelaaja kiistaa syytökset

Antony julkaisi maanantaina sometilillään vastineensa ex-tyttöystävänsä syytöksiin kiistämällä nämä jyrkästi.

– Voin sanoa luottavaisesti, että nämä syytökset ovat valheellisia ja jo annetut todisteet näyttävät sen, että olen syytön näihin tehtyihin syytöksiin. Suhteeni Gabrielan kanssa oli myrskyisä ja täynnä molemminpuolisia sanallisia loukkauksia. En kuitenkaan ikinä käyttänyt fyysistä aggressiota, Antony puolustautuu lausunnossaan.

Brasilian maajoukkue reagoi voimakkaasti pelaajaansa kohdistuneisiin syytöksiin ja pudotti pelaajan pois MM-karsintaikkunan kokoonpanosta käynnissä olevan poliisitutkinnan ajaksi.

Manchester United ei ole vielä reagoinut pelaajaansa kohdistuviin syytöksiin. 

Lue myös:

    Uusimmat