Julkaistu 14.11.2003 15:20(Päivitetty 01.03.2005 13:09)
600 g broilerin marinoitua rintaleikettä tai rintafileetä
1 tl kurkumaa
1,5 tl currya
1,5 tl pansuolaa
4 rkl vehnäjauhoja
öljyä tai voita
1 tl rakunaa
1 prk mandariinilohkoja
1 dl mandariinilientä
1,5 dl vettä
1/2 kanaliemikuutio
100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 dl 8- tai viidenhedelmänmehua
1 dl ruokakermaa
2 rkl ohrakasta
1. Ota rintaleikkeistä pois luu ja nahka ja levitä leikkeet tai fileet leivinpaperin päälle työlaudalle.
2. Levitä mausteet tasaisesti leikkeisiin.
3. Pyöräytä ne vehnäjauhoissa ja paista nopeasti öljyssä kauniin keltaisiksi ja lado uunivuokaan vierekkäin.
4. Lisää rakuna ja valutetut mandariinilohkot leikkeiden päälle.
5. Kiehauta vesi ja lisää kanaliemikuutio, mandariiniliemi, sulatejuusto pieninä kuotioina sekä ruokakerma. Kiehauta, että juusto sulaa. Lisää tuoremehu ja ohrakas ja sekoita.
6. Kaada kastike päällimmäiseksi leikkeiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
7. Koristele tarjolle vietäessä persiljalla ja roseepippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi ruis- tai kaurariisiä ja salaattia.