Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mandariinibroileri

Mandariinibroileri
MandariinibroileriCopyright MTV Oy 2003
Julkaistu 14.11.2003 15:20(Päivitetty 01.03.2005 13:09)
  • 600 g broilerin marinoitua rintaleikettä tai rintafileetä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1,5 tl currya
  • 1,5 tl pansuolaa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • öljyä tai voita
  • 1 tl rakunaa
  • 1 prk mandariinilohkoja
  • 1 dl mandariinilientä
  • 1,5 dl vettä
  • 1/2 kanaliemikuutio
  • 100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 1 dl 8- tai viidenhedelmänmehua
  • 1 dl ruokakermaa
  • 2 rkl ohrakasta
  • 1. Ota rintaleikkeistä pois luu ja nahka ja levitä leikkeet tai fileet leivinpaperin päälle työlaudalle.
  • 2. Levitä mausteet tasaisesti leikkeisiin.
  • 3. Pyöräytä ne vehnäjauhoissa ja paista nopeasti öljyssä kauniin keltaisiksi ja lado uunivuokaan vierekkäin.
  • 4. Lisää rakuna ja valutetut mandariinilohkot leikkeiden päälle.
  • 5. Kiehauta vesi ja lisää kanaliemikuutio, mandariiniliemi, sulatejuusto pieninä kuotioina sekä ruokakerma. Kiehauta, että juusto sulaa. Lisää tuoremehu ja ohrakas ja sekoita.
  • 6. Kaada kastike päällimmäiseksi leikkeiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  • 7. Koristele tarjolle vietäessä persiljalla ja roseepippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi ruis- tai kaurariisiä ja salaattia.

- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Vuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpalojaOletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajilleVoiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmallaEnnennäkemätön jauheliha kauppoihinTämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikortti
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 09:02
    Juhlapyhät

    Vuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!

  • 08:14
    Takaisinvedot

    Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpaloja

  • 06:46
    Lemmikit

    Oletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajille

  • Eilen18:58
    Influenssa

    Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla

  • Eilen16:57
    Ruoka

    Ennennäkemätön jauheliha kauppoihin