Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mandariinibroileri

Mandariinibroileri
MandariinibroileriCopyright MTV Oy 2003
Julkaistu 14.11.2003 15:20(Päivitetty 01.03.2005 13:09)
  • 600 g broilerin marinoitua rintaleikettä tai rintafileetä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1,5 tl currya
  • 1,5 tl pansuolaa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • öljyä tai voita
  • 1 tl rakunaa
  • 1 prk mandariinilohkoja
  • 1 dl mandariinilientä
  • 1,5 dl vettä
  • 1/2 kanaliemikuutio
  • 100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 1 dl 8- tai viidenhedelmänmehua
  • 1 dl ruokakermaa
  • 2 rkl ohrakasta
  • 1. Ota rintaleikkeistä pois luu ja nahka ja levitä leikkeet tai fileet leivinpaperin päälle työlaudalle.
  • 2. Levitä mausteet tasaisesti leikkeisiin.
  • 3. Pyöräytä ne vehnäjauhoissa ja paista nopeasti öljyssä kauniin keltaisiksi ja lado uunivuokaan vierekkäin.
  • 4. Lisää rakuna ja valutetut mandariinilohkot leikkeiden päälle.
  • 5. Kiehauta vesi ja lisää kanaliemikuutio, mandariiniliemi, sulatejuusto pieninä kuotioina sekä ruokakerma. Kiehauta, että juusto sulaa. Lisää tuoremehu ja ohrakas ja sekoita.
  • 6. Kaada kastike päällimmäiseksi leikkeiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  • 7. Koristele tarjolle vietäessä persiljalla ja roseepippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi ruis- tai kaurariisiä ja salaattia.

- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittamaanPoltatko tällaisia kynttilöitä? "Kannattaa välttää"Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseenVerkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:35
    Hyvän mielen jutut

    Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittamaan

  • Eilen19:15
    Sisäilma

    Poltatko tällaisia kynttilöitä? "Kannattaa välttää"

  • Eilen17:02
    Ruoka

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

  • Eilen14:11
    Toyota

    Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseen

  • Eilen14:05
    Ilmiöt

    Verkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?