Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mandariinibroileri

Mandariinibroileri
MandariinibroileriCopyright MTV Oy 2003
Julkaistu 14.11.2003 15:20(Päivitetty 01.03.2005 13:09)
  • 600 g broilerin marinoitua rintaleikettä tai rintafileetä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1,5 tl currya
  • 1,5 tl pansuolaa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • öljyä tai voita
  • 1 tl rakunaa
  • 1 prk mandariinilohkoja
  • 1 dl mandariinilientä
  • 1,5 dl vettä
  • 1/2 kanaliemikuutio
  • 100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 1 dl 8- tai viidenhedelmänmehua
  • 1 dl ruokakermaa
  • 2 rkl ohrakasta
  • 1. Ota rintaleikkeistä pois luu ja nahka ja levitä leikkeet tai fileet leivinpaperin päälle työlaudalle.
  • 2. Levitä mausteet tasaisesti leikkeisiin.
  • 3. Pyöräytä ne vehnäjauhoissa ja paista nopeasti öljyssä kauniin keltaisiksi ja lado uunivuokaan vierekkäin.
  • 4. Lisää rakuna ja valutetut mandariinilohkot leikkeiden päälle.
  • 5. Kiehauta vesi ja lisää kanaliemikuutio, mandariiniliemi, sulatejuusto pieninä kuotioina sekä ruokakerma. Kiehauta, että juusto sulaa. Lisää tuoremehu ja ohrakas ja sekoita.
  • 6. Kaada kastike päällimmäiseksi leikkeiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  • 7. Koristele tarjolle vietäessä persiljalla ja roseepippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi ruis- tai kaurariisiä ja salaattia.

- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässäSaitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiiniaTutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:17
    Autokoulu

    Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässä

  • 10:13
    Verkkohuijaukset

    Saitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!

  • 08:50
    Ruoka

    Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiinia

  • 06:53
    Ikääntyminen

    Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille

  • Eilen18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä