Manchester Cityn maaleissa erikoisia piirteitä, PSG:n toiminnalle kritiikkiä – "Lähentelee maailmanennätystä"

2:28
C Moren jalkapallostudio antoi kritiikkiä PSG:lle.

Manchester City otti maukkaan 2-1-voiton PSG:stä Mestarien liigan välierävaiheen avausottelussa. C Moren jalkapallostudio ruoti ottelun jälkeen PSG:n puolustamista kriittiseen sävyyn.

Vierasjoukkue City käänsi ottelun edukseen toisella jaksolla iskemällä kaksi maalia PSG:n verkkoon. Kummassakin maalissa PSG:n huolimaton toiminta nousi keskustelunaiheeksi studiossa.

Kevin de Bruynen 1-1-tasoitusmaalissa kritiikkiä sai PSG-vahti Keylor Navas, jonka olisi pitänyt C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemen mukaan olla valmiimpi poimimaan keskitykseksi tarkoitettu pallo itselleen.

– Tämähän oli ilkeä pallo. Tuo pallohan oli sen verran korkea, että jotenkin olisi odottanut, että Navas tajuaisi, ettei siihen hyökkääjä kyllä ehdi, Niemi pohtii.

Cityn toisesta maalista vastasi Riyad Mahrez, jonka vapaapotku sujahti PSG:n muurin läpi verkkoon.

– Tuo muuri lähentelee varmaan maailmanennätystä. Tuo muurihan vain hajoaa tuossa. Se on ok hypätä, kun nykytrendin mukaisesti siellä makaa yksi pelaaja, mutta kyllähän silti täytyy pitää huoli, ettei muuriin tule välejä. Tuota ei pitäisi tapahtua, Niemi tylyttää.

– Olisi toivonut, että olisimme nähneet todella hienoja suorituksia ja mahtavia maaleja, mutta molemmat olivat vähän tuollaisia, että joudumme miettimään, että tämän tason joukkue päästää tällaisia maaleja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja