Mämminsyönnin maailmanmestaruutta ratkotaan lauantaina

Suomalaisten järjestämien omalaatuisten MM-kisojen joukkoon saadaan oiva lisä, kun ensi lauantaina kilpaillaan mämminsyönnin maailmanmestaruudesta. Kilpailu järjestetään Kymppi-Maukkaiden tehtaalla Toijalassa ensi lauantaina 22. maaliskuuta.

Mämmimestaruutta ratkotaan kahdessa sarjassa: yleinen ja kolmen hengen joukkueet. Yleiseen sarjaan otetaan 40 kilpailijaa ja joukkuekilpailuun 30 tiimiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sarjoihin mahtuu, kisaan voi ilmoittautua vielä paikan päällä. Yleisökilpailuna etsitään lisäksi parasta mämmireseptiä.

Tapahtuman juontaja on luonnollisesti Sanna Mämmi. Tuomaristossa istuvat laulajatar Kikka, paha poika Jasper Pääkkönen, hiihtäjälegenda Juha Mieto ja mediapersoona Pertti Salovaara. Pelkkä nopeus ei ole MM-kisassa valttia. Kunkin kilpailijan tulee syödä 100 gramman mämmipikari 1 minuutin optimiajassa, josta poikkeamisesta sakotetaan miinuspisteillä. Molempien sarjojen voittajat valitaan tyyli- ja aikapisteiden perusteella.

Ilmoittautumiset sekä mämmireseptit: Pasi Kylmälä, Mämmin MM03, PL 34, 37801 Toijala. Kerro nimesi, ikäsi, ammattisi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä tietysti mämmiohje, jos osallistut reseptikilpailuun. Reseptin voi kertoa myös vasta kilpailupaikalla Toijalassa.

(MTV3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja