Mamma mia! Dolce&Gabbanan muotinäytös ylisti äitiyttä

Unohda mammakoltut ja mutsifarkut – äitiys on nyt trendikästä. Dolce&Gabbanan syys-talvi 2015–16 näytöksessä catwalkilla nähtiin lapsikatras ja raskaana oleva huippumalli.

Muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana pysyvät uskollisina sisilialaisille juurilleen. Tällä kertaa miehet pyhittivät mallistonsa kunnon sisilialaisen miehen tapaan naisista jumaloiduimmalle – äidille.

Näytöksessä mallit marssitettiin lavalle muksujen kanssa tai vauvat kainalossa. Muutamissa mekoissa nähtiin lapsekkaita kirjoituksia ja koristuksia, ja ainakin yhdestä mekosta oli suunniteltu versiot sekä äidille että tyttärelle.

Muotitalon muusa, italialainen huippumalli Bianca Balti, näytti ihastuttavalta malliston hempeän roosassa mekossa: eikä vähiten siksi, että Balti on viimeisillään raskaana.

Malliston vaatteet olivat muuten läheistä sukua merkin aiemmille kokoelmille: elegantteja pikkumustia, dramaattista mustaa pitsiä, romanttista koristeellisuutta ja ruusuin koristeltuja kampauksia. 1950- ja -60-lukulaiset, naiselliset linjat voi nähdä myös ylistyksenä kaksikon omien äitien tyylille.

Kuvat All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat