Mainos

Mallin muhkea takapuoli kääntää katseet: "Minua tuijotetaan kaikkialla"

4:44

Suositun Instagram-mallin valttikortti on muodokas takapuoli.

Aiemmin taloustieteitä opiskellut Courtney Barnes, 32, päätti unohtaa opinnot, ja ryhtyä malliksi. Muista malleista Barnesin erottaa tämän muhkeaakin muhkeampi takamus, jonka nainen hankki kyseenalaisin keinoin.

Ympärysmitaltaan 1,5-metrinen takapuoli on singonnut naisen maineeseen peppumallina, mutta pelkillä kyykyillä hän ei muotojaan ole hankkinut. Barnes on antanut ruiskuttaa takamukseensa laittomia silikoniruiskeita. Lopputulos oli muhkempi kuin hän oli odottanutkaan.

courtney barnes, takapuoli

Kuusi vuotta sitten Barnes työskenteli tanssijana, kun hän osallistui juhliin, joissa kaikki halukkaat saivat ruiskeita ihmisiltä, joilla ei ollut lainkaan lääketieteellistä taustaa.

– En ole varma, mitä he ruiskuttivat minuun, Barnes tunnustanut Daily Mailille.

Aineen ruiskuttanut nainen oli kertonut Barnesille vain, että kyseessä oli jokin silikonin tyyppinen aine.

– Ei voi tietää (etukäteen), kuinka keho reagoi. Se on kuitenkin jotain vierasta ainetta, jota kehoon laitetaan. Se on uhkapeliä, nainen toteaa nyt.

Loppujen lopuksi nainen otti ruiskeita kolmesti.

"Ihmiset tuijottavat kaikkialla"

Vaarallisesta uhkapelistä huolimatta Miamissa asuvalle Barnesille ei käynyt mitään ja hän on nyt nettijulkkis muotojensa vuoksi. Hän on oppinut myös rahastamaan julkisuudellaan. Instagramissa mallia seuraa 432 000 fania.

– Yksi asia, jonka opin taloustieteistä, oli se, että pitää olla tuote, jota ihmiset haluavat – ja tuotteeni on minä itse, nainen kertoo.

Muhkealla pepulla on myös haittapuolensa. Barnes kertoo olevansa sisimmissään ujo ihminen, ja ihmisten jatkuva tuijottelu häiritsee häntä.

– Minua tuijotetaan kaikkialla, minne menen, eivätkä kaikki reaktiot ole positiivisia. Minusta tuntuu, että naiset pelkäävät minua, ja miehet näkevät minut lihanpalana.

Lähteet: AOP, Daily Mail, Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.