Makwan Amirkhani haukkui Facebook-päivityksessään Jethro Rostedtin rajuin sanakääntein – rikosilmoitus tekeillä

0:48
Jethro Rostedtia odotti järkyttävä yllätys – vuokralainen jätti asunnon saastaiseen kuntoon

Makwan Amirkhani julkaisi maanantaina Facebook-päivityksen, jossa hän haukkuu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtia rajuin sanoin. Rostedt aikoo tehdä rikosilmoituksen vapaaottelijasta.

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on laittanut rikosilmoituksen vireille häneen kohdistuneesta somekirjoittelusta. Ilmoituksen kohteena on vapaaottelija Makwan Amirkhani, joka julkaisi maanantaiaamuna Facebook-tilillään kirjoituksen, jossa hän hyökkäsi rajuin sanakääntein Rostedtia vastaan. 

Kirjoituksessa esitetään syytöksiä Rostedtia ja tämän poikaa kohtaan. Lisäksi Amirkhani uhkasi kiinteistövälittäjää väkivallalla. Kirjoitus on jo poistunut Facebookista, mutta Rostedt vahvistaa MTV Uutisille nähneensä sen sisällön.

– Kyllä, se viesti lähetettiin minulle. Sen enempää en tahdo asiaa kommentoida, Rostedt totesi maanantaina iltapäivällä puhelimitse.

Hän vahvisti, että rikosilmoitus asiasta on vireillä.

– Olen jo ilmoittanut poliisille, että rikosilmoitus tehdään, mutta siellä on ruuhkaa.

Asiasta ensin uutisoineen Iltalehden mukaan päivitys ehti olla julki noin 15 minuuttia, mutta se lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Rostedtin mukaan Amirkhani ei ole hänelle entuudestaan tuttu henkilö.

MTV Uutiset tavoitteli tuloksetta myös Amirkhania kommentoimaan asiaa.

Rostedt arveli aiemmin Iltalehden haastattelussa, että vapaaottelijan purkaus liittyy viime viikonloppuna otsikoihin nousseeseen joukkotappeluun, joka tapahtui Rostedtin omistamassa ravintolassa Turun keskustassa.

Poliisin arvion mukaan ravintolassa leimahtaneeseen joukkotappeluun osallistui 20–30 henkilöä. Poliisi arvioi ravintolan järjestyksenvalvonnan olleen riittämätöntä, mutta Rostedt julkaisi myöhemmin päivityksen, jossa hän ilmaisi olevansa eri mieltä asiasta.

– Ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun, mihin mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt. Väkivaltaa kohdistettiin myös henkilökuntaamme, Rostedt kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Lounais-Suomen poliisi on aloittanut esitutkinnan joukkotappelusta. Ketään ei ollut vielä sunnuntaina otettu kiinni tapaukseen liittyen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja