Poliisi pyytää videoita Turun joukkotappelusta – ketään ei vielä otettu kiinni

Poliisi ei ole vielä ottanut ketään kiinni Turun joukkotappelusta epäiltynä.

Joukkotappelu tapahtui liikemies ja kaupunginvaltuutettu Jethro Rostedtin Linnankadulla omistamassa ravintolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello puoli kahdelta. Rostedt on kuvaillut tapahtunutta ”ulkomaalaistaustaisten ryhmien” aloittamaksi ja kertoi väkivallan kohdistuneen myös ravintolan henkilöstöön.

Poliisin arvion mukaan tappeluun osallistui 20–30 henkilöä. Poliisi tyhjensi ja sulki ravintolan useiden partioiden toimin tapahtuneen jälkeen ja tutkii tapahtunutta alustavasti nimikkeillä pahoinpitely, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja vahingonteko.

Poliisi ei kommentoi epäiltyjen tunnistamisia

Tapauksen tutkinnanjohtaja kertoo MTV Uutisille, että se on aloittanut henkilökunnan jäsenten kuulemisen. Hän ei kommentoi, onko tappelusta epäiltyjä vielä tunnistettu.

Tässä vaiheessa ei myöskään ole mahdollista kommentoida, mistä joukkotappelu on syttynyt.

– Toivon mukaan tutkinnassa selviää, mikä on ollut se kipinä, MTV Uutisille kommentoidaan.

Poliisi ottaa vastaan videota ja muita tietoja

Tutkinnasta ennakoidaan sikäli haastavaa, että useiden henkilöiden osallistuessa tapahtumiin ja tilanteen ollessa sekava voi uhrienkin vaikea kertoa, kuka hänelle on mitäkin tehnyt. Poliisi tutkii tapahtumia muun muassa ravintolan valvontakameroista.

Poliisi ilmoittaa ottavansa ilomielin myös paikalla olleiden mahdollisesti kuvaamia videoita tapahtumista. Videot, valokuvat ja muut tapausta koskevat vinkkitiedot pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteeseen  vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

– Jos jollakulla on tietoa tai videota, niin siihen sähköpostiin kun pamauttaa niin ollaan yhteyksissä, poliisista todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja