Maikkarin huikea kevätohjelmisto julki

MTV3 tarjoaa katsojilleen keväällä 2014 ennennäkemättömän määrän elämyksellisiä hetkiä huippuohjelmiston parissa.

Keväällä MTV3:n ruudun ääreen houkuttelevat muun muassa suuri musiikkiviihdeuutuus Tähdet, tähdet, kotimaiset laatudraamat Nymfit ja Klikkaa mua, koko perheen hulvattomat viihdeohjelmat Putous ja Tuubi, kolme uutta lifestyle-ohjelmaa sekä pulssia nostattavat ulkomaiset uutuudet Panttivangit ja Americans.

Kotimaiset viihdeohjelmat

Maikkarin kevään suurin viihdeuutuus on valovoimainen musiikkiviihdeshow Tähdet, tähdet, jossa kahdeksan tunnettua suomalaista tähtiartistia kohtaa elämänsä suurimman haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä?

Jokaisella kahdeksalla suoralla lähetyksellä on teemansa, joka vaihtelee hiphopista heviin. Artistit esittävät kustakin teemasta oman versionsa apunaan huippumuusikot ja showtanssijat. Suorituksia analysoi kolmen hengen raati, jonka yksi jäsen on kyseisen viikon genren ammattilainen.

Tähdet, tähdet -ohjelman artisteina nähdään Suomen musiikkitaivaan kärkikastia: Jari Sillanpää, Vicky Rosti, Olli Herman, Diandra, Timo Rautiainen, Irina, Laura Pyrrö sekä Jon "Juno" Korhonen.

Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja raadissa istuvat median monitoiminainen, musiikkitoimittaja Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isä Juhani Merimaa.

Tammikuun kaamosmasennukseen MTV3:lla on pettämätön resepti: kausi toisensa jälkeen miljoonayleisöjä naurattanut Putous palaa ruutuun uusin uskomattomin sketsihahmoin. Estradille heidät marssittavat tutut huumoriakrobaatit Aku Hirviniemi, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Jukka Rasila, Jaakko Saariluoma, Armi Toivanen ja Jussi Vatanen.

Hulvatonta menoa on luvassa myös maaliskuussa, kun Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa menestystä saavuttanut koko perheen viihdeohjelma Tuubi valloittaa suomalaiset. Sarjassa yhdistyvät hauskat nettivideoklipit ja perinteinen julkkiksista koostuva paneelishow.

Janne Katajan ja Sami Hedbergin luotsaamat joukkueet kilpailevat nokkeluudessa, tietämyksessä ja sanavalmiudessa YouTuben loputtoman hauskan, värikkään ja joskus jopa hämmentävän tarjonnan parissa. Kuria ja pokkaa pyrkii pitämään juontaja Vappu Pimiä.

Suuret game showt kasvattavat jälleen suosiotaan maailmalla muutaman vuoden tauon jälkeen. Game show tekee näyttävän paluun myös MTV3-kanavalle. Maaliskuussa alkava Suuret setelit on raikas, menestyneen kansainvälisen formaatin (Money Drop) tietokilpailu, jossa kilpailijapari voi voittaa jopa 100 000 euroa – tai nähdä koko summan tippuvan luukusta väärän valinnan jälkeen. Ohjelmaa juontaa Heikki Paasonen.

Noora Karma on kansainvälisen uran tehnyt mentalisti ja maagikko, joka muistetaan erityisen hyvin Ilkka Kanervalle tekemästään tempusta Linnan juhlien jatkoilla. MTV3:n uutuusohjelmassa Mentalisti Noora Karma hän näyttää meille suomalaisille todelliset taitonsa.

Maaliskuussa alkavassa ohjelmassa tullaan näkemään suuria ja pieniä temppuja sekä lähes mahdottomilta vaikuttavia esityksiä. Noora haastaa itsensä myös fyysisesti monin eri tavoin. Yksi kevään näyttävimmistä tempuista on Nooran elävältä hautaaminen, joka vaatii vahvaa mielen hallintaa.

Kotimainen draama

Kevään odotettu draamasarja Nymfit perustuu kreikkalaiseen tarustoon, jossa kauniit ja kuolemattomat nymfit elävät nykypäivän Helsingissä ikinuorina ja vaarallisen viettelevinä. He ovat kuolettavia miehille, mutta tarvitsevat heitä pysyäkseen hengissä. Sarjassa näyttelevät muun muassa Sara Soulié, Manuela Bosco, Rebecca Viitala ja Ilkka Villi.

Komediallinen draamasarja Klikkaa mua palaa monen katsojan riemuksi ruutuun helmikuussa uuden tuotankauden jaksoin.

Sarja tempaa katsojan mukaan Ellan (Minttu Mustakallio) ja hänen läheistensä tapahtumarikkaaseen elämään iloineen ja suruineen. Toisella tuotantokaudella päästään tutustumaan nettideittailuun myös miehen näkökulmasta ja tavataan riemastuttavan kirjava joukko enemmän ja vähemmän epätoivoisesti kumppania etsiviä naisia. Uusia kasvoja sarjassa tällä kaudella ovat muun muassa Petteri Summanen, Taneli Mäkelä, Iina Kuustonen ja Lotta Lindroos.

Kotimaiset lifestyle-ohjelmat

MTV3:llä nähdään maaliskuussa peräti kolme uutta lifestyle-sarjaa, jotka tarjoavat runsaasti ideoita ja inspiraatiota.

Harri Syrjäsen luotsaama Saaristoruokaa on nimensä mukaisesti ruoka- ja matkailuohjelma, jossa tv-kokki Harri Syrjänen kiertää Lounais-Suomen rannikkoseutuja tutustuen paikallisiin herkkuihin, ravintoloihin ja saariston lähiruoantuottajiin. Syrjänen myös kokkaa saaristoluonnon keskellä ulkokeittiössä. Sarja vie merellisiin maisemiin ja tekee tunnetuksi suurimmalle osalle suomalaisista vielä melko tuntemattoman ja eksoottisen alueen.

Iholla-sarjasta tuttu arkkitehti Maria Nordin tekee uuden aluevaltauksen sarjassa Keidas, jossa Maria suunnittelee tunnetuille suomalaisille viherkeitaita ja puutarhajuhlia. Sarja näyttää miten kaupungissa pystyy nauttimaan puutarhasta loihtimalla keitaan lähes mihin tahansa: takapihalle, kattoterassille, parvekkeelle, ikkunalaudalle, jopa julkiseen puistoon.

Keidas tarjoaa hauskoja keskusteluja ja unohtumattomia tunnelmia sekä runsaasti toimivia ideoita katsojien puutarhoihin ja kesäisiin juhliin.

Maaliskuussa alkaa myös suurta suosiota nauttivan Pientä pintaremonttia -sarjan pikkusisko, I, jossa oikeaan, myynnissä olevaan kesämökkiin ja sen pihapiiriin tehdään arvoa nostava remontti. Sarjassa nähdään laaja läpileikkaus suomalaisista kesämökeistä ja mökkejään kauppaavista suomalaisista. Samalla katsojat saavat hyviä vinkkejä niin mökkien sisustamisen kuin remontoinninkin saralta. Ohjelman juontaa Aleksi Sariola.

Suosikkisarjojen uudet kaudet

Kevään odotetuimpia kotimaisia ohjelmia ovat monille katsojille uudet kaudet suosikkisarjoista Maajussille morsian, Kadonneen jäljillä, Kaappaus keittiössä ja Suomen surkein kuski sekä torstai-illan suora talk show Enbuske & Linnanahde Crew.

Maajussille morsian -ohjelman uudet maajussit esittäytyivät katsojille elokuussa. Rakkautta etsii tällä kaudella neljä maajussia ja neljä maajussitarta.

Tammikuussa selviää, minkälaisia kirjeitä he ovat saaneet ja mitä heidän elämässään on tapahtunut rakkausrintamalla sen jälkeen. Mukaan maatilavierailulle pääsee viimevuotiseen tapaan kolme morsian- tai sulhasehdokasta. Ohjelman juontaa valloittava Miia Nuutila.

Kadonneen jälijllä auttaa jälleen suomalaisia löytämään ulkomaille kadonneita läheisiään ja kertoo sekä etsijän että maailmalle kadonneen tarinan koskettavasti ja vahvasti myötäeläen. Etsijöiden tukena ovat tunteellisen matkan alusta loppuun juontaja Antero Vartia sekä uutena juontajakasvona Eva Kela. Ohjelman neljännellä tuotantokaudella matkataan muun muassa Skotlantiin, Norjaan, Kreikkaan, Sri Lankaan ja Filippiineille.

Kaappaus keittiössä -sarjan sympaattinen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen on ensi keväänä jälleen suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla. Aihinen matkustaa joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon. Aihisen opastuksella perhe tutustuu oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistustapoihin sekä saa vinkkejä helpottamaan ja piristämään arkeaan.

Suomen surkein kuski ihastutti ja kauhistutti monia liikenteessä liikkuvia ensimmäisellä tuotantokaudella. Tammikuussa esitellään jälleen uusi joukko uskomattoman huonoja kuljettajia ja värikkäitä apukuskeja. Joka jaksossa paras kuski karsiutuu, kunnes jäljellä on kaikkein surkein ratinkääntäjä. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja