Kansainväliset huippusarjat nähdään keväällä Maikkarilla

Keväällä 2014 MTV3 tarjoaa katsojilleen paljon hyviä elokuvia sekä kansainvälisiä huippusarjoja.

Keväällä MTV3:n ruudun ääreen houkuttelevat muun muassa monet elokuvat. Luvassa on kansainvälisiä menestyselokuvia sekä huikeita kotimaisia ensi-iltoja.

Keväällä 2014 ensi-iltansa saavat muun muassa Salatut elämät -elokuva Nightmare - Painajainen merellä (2012) sekä uunituore dokumenttielokuva Sel8nne (2013).

Kansainvälisten tv-sarjojen osalta katsojien pulssia nostattavat ulkomaiset muun muassa uutuudet Panttivangit ja Americans.

Ulkomaiset ohjelmat vangitsee ruudun ääreen

Varaslähtö kevään uusiin ulkomaisiin ohjelmiin otetaan jo maanantaina 9. joulukuuta, kun kanavalla starttaa Toni Colletten ja Dylan McDermottin tähdittämä uutuussarja Panttivangit (Hostages). Sarjassa Colletten näyttelemä menestyvä kirurgi Ellen Sanders joutuu keskelle poliittista salaliittoa, jossa hänen roolinaan on tappaa Yhdysvaltojen istuva presidentti leikkauspöydälle. Hän ja hänen perheensä joutuvat FBI-tiimin panttivangeiksi, mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan…

Kevään ohjelmiston toinen uutuussarja on paljon kehuja saanut Americans, jossa Yhdysvaltoihin soluttautuneita neuvostoliittovakoojia näyttelevät Keri Russell ja Matthew Rhys. 1980-luvulle sijoittuva poliittinen trilleri on saanut niin kriitikot kuin katsojat puolelleen. Sarjan on luonut ja tuottanut entinen CIA:n työntekijä Joe Weisberg. Sarja alkaa helmikuussa.

Tammikuussa alkava Pukumiehet (Suits, 2011-) on vetävä lakisarja, jossa pääosassa on Harvey Specter, yksi Manhattanin kovimmista yrityslakimiehistä. Hän päättää ottaa riskin ja palkata firmaansa huippuälykkään mutta epämotivoituneen, Harvardin yliopistosta pois potkitun nuorukaisen Mike Rossin. Sarja jatkuu Yhdysvalloissa jo kolmatta kauttaan.

Tammikuussa starttaa myös rikossarja Major Crimes (2012-), joka on suositun Ratkaisija-sarjan spin off. Sarjan päähahmo on Los Angelesin vakavien rikosten yksikön ylikomisario Sharon Raydor (Mary Donnell), joka yrittää parhaansa mukaan johtaa uutta tiimiään. Toinen kausi rikossarjasta on esitetty Yhdysvalloissa vuonna 2013, ja kolmas kausi on jo tilattu.

Lisäksi maaliskuussa uutuussarjassa Crisis (2013-) sukelletaan salaisen palvelun maailmaan. Erikoisagentti Marcus Finleyn ensimmäisenä työpäivänä joukko lapsia kidnapataan, mistä alkaa kansallinen kriisi. Kidnapattujen lapsien joukossa on nimittäin Yhdysvaltain presidentin poika. Myös tapausta tutkivalla FBI-agentilla Susie Dunnilla on oma kytköksensä – hänen siskontyttönsä on kaapattujen lasten joukossa. Sarjan pääosarooleissa esiintyvät muun muassa Gillian Anderson, Lance Gross ja Rachael Taylor. Crisis esitetään vain lyhyellä viiveellä, sillä se alkaa Yhdysvalloissa keväällä 2014.

Keväällä ohjelmistossa nähdään lisäksi uudet kaudet jo tutuista sarjoista Kosto, Kohde ja C.S.I. New York. Ensimmäisenä starttaa jo heti tammikuussa Jim Caviezelin tähdittämän Kohteen 2. tuotantokausi. Helmikuussa puolestaan ohjelmistoon palaa uusin, 8. tuotantokauden jaksoin C.S.I. New Yorkin rikospaikkatutkijat. Emily Thornen kostoretki jatkuu maaliskuussa.

Kevään laaja elokuvakattaus

MTV3-kanavalla esitetään runsaasti elokuvia myös keväällä 2014. Luvassa on huikeita kotimaisia ensi-iltoja. Tv-ensi-iltansa saavat Salatut elämät -elokuva Nightmare - Painajainen merellä (2012), uunituore dokumenttielokuva Sel8nne (2013), Mika Kaurismäen Haarautuvan rakkauden talo (2009), Aleksi MäkelänKotirauha (2011) sekä Taru Mäkelän yllätyshitti Varasto (2011). Muita kotimaisia elokuvia keväällä ovat muun muassa Markku Pölösen autourheilusta kertova elokuva Ralliraita ja Dome Karukosken koskettava Tummien perhosten koti.

Lisäksi ohjelmistossa jatkavat pohjoismaiset rikostarinat tähtinään muiden muassa Henning Mankelin Kurt Wallander ja Camilla Läckbergin Erica Falck.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat