Mainos

Magnesium lisää hyvinvointia

Tarvitsetko lisäpontta elämääsi? Hankintatukun Magnesia-sarjan tuotteet tukevat terveyttä ja tehoavat moneen vaivaan.

Magnesia 350

Magnesium on soluille välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa. Magnesium varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason muun muassa urheilun aikana. Magnesiumin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan, eläinrasvojen ja alkoholin käyttö, paasto ja runsas liikunta. Tarve kasvaa myös raskauden aikana.

Magnesiumin puute aiheuttaa muun muassa lihasheikkoutta ja väsymystä sekä lisää allergiaherkkyyttä. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa rauhoittavana aineena ja sitä voidaan käyttää helpottamaan lihaskramppeja ja suonenvetoa.

Pureskeltava, hyvänmakuinen magnesiumtabletti. Yhdessä tabletissa on 350 mg magnesiumia ja se sisältää magnesiumin lisäksi frukto-oligosakkaridia (Actilight® -kuitu), joka edistää magnesiumin imeytymistä.

Päiväannos on 1 tabletti. Tuote on ravintolisä.

Magnesia sitraatti 300

Magnesiumsitraattitabletti on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Magnesium on erityisesti sydämelle, lihaksistolle ja hermostolle tärkeä kivennäisaine, joka varmistaa maksimaalista suoritustasoa muun muassa urheilun aikana. Magnesium ehkäisee ja helpottaa lihaskramppeja sekä suonenvetoja. Magnesium rauhoittaa hermostoa.

Magnesium imeytyy valmisteesta erittäin hyvin, sillä se on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina. Se myös pysyy kehossa pidempään.

Tuote on ravintolisä. Yhdessä tabletissa on 100 mg magnesiumia orgaanisena sitraattiyhdisteenä.

Ota 1–3 tablettia päivässä veden kera.

Magnesia Plus

Magnesium, inuliini ja tärkeät B-vitamiinit yhdessä.

Tuote on laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja gluteeniton. Mukana prebioottina toimiva inuliini, joka auttaa ylläpitämään suoliston hyvää mikrobikantaa ja edistää ravintoaineiden imeytymistä.

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. B1-vitamiini (tiamiini) on tärkeä muun muassa sydämelle, hermostolle ja lihaksille. B3-vitamiini (niasiini) vaikuttaa verenkiertoa elvyttävästi sekä erityisesti hermostoon. B6-vitamiini (pyridoksiini) suojaa erityisesti sydäntä ja hermostoa. B-vitamiinien tarvetta lisäävät stressi, fyysinen rasitus, yksipuolinen ravinto ja runsas alkoholinkäyttö.

Tuote on ravintolisä, joka sisältää magnesiumin (350 mg/tabl.) lisäksi inuliinia ja magnesiumin toimintaa tukevia B-vitamiineja.

Päiväannos on 1 tabletti.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.