Madonnan uskomattomat kiertuevaatimukset: Kuivapesula ja akupunktikko

Diivojen diivan, 53-vuotiaan poptähti Madonnan tuoreen The MDNA Tour -maailmankiertueen kiertuevaatimukset vuotivat In Touch -lehden mukaan julkisuuteen. Katso, millaisia vaatimuksia nainen on asettanut myös Suomessa poikkeavalle kiertueelleen!

Supertähti Madonna, 53, aloitti uuden The MDNA Tour -maailmankiertueensa touko-kesäkuun 2012 vaihteessa Israelin Tel Avivista. Kiertue jatkuu vuoden loppuun asti ja piipahtaa myös Suomessa, Helsingin Olympiastadionilla elokuussa. In Touch Online -verkkomedia sai käsiinsä Madonnan keikkavaatimuksia listaavan raiderin.

Raiderin mukaan Madonna vaatii kiertueelleen kaksisataapäisen seurueen, johon kuuluu muun muassa 30 henkivartijaa, henkilökohtaisia vegaanisia herkkuja valmistavia kokkeja, akupunktikko ja joogaopettaja. Tähti haluaa myös mahdollisuuden käyttää paikan päällä kuivapesulaa ja mahdollisuuden soittaa pukuhuoneestaan 20 eri kansainvälisellä puhelinliittymällä.

Pukuhuone, jossa tähti valmistautuu keikkaansa, on verhoiltava tietyllä kankaalla ja täytettävä valkoisin ja vaaleanpunaisin ruusuin ja liljoin. Kukkien varsien on oltava tismalleen kuuden tuuman pituiset (noin 15 senttimetriä).

– Madonna haluaa, että hänen hotellihuoneistaan poistetaan kaikki huonekalut, jotka korvataan hänen omillaan, InTouchin lähde juoruaa.

Nainen haluaa mitä ilmeisimmin jokaisen hotellihuoneen olevan kuin kotinsa.MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja