Mainos

Madonna faneilleen Suomessa: Ovatko homojen oikeudet kunnossa?

Madonna on jo näyttäytynyt faneilleen Helsingin Olympiastadionilla. Radio Novan Kristoffer Ignatius kertoo, että popin kuningatar on äärettömän hyvällä tuulella.

– Hän on ilman meikkiä yleisön edessä tekemässä soundchekiä. Hän kehotti meitä: näyttäkää, että osaatte jorata. Hän tanssi, hän laulatti ja kätteli fanejaan.

Ignatiuksen mukaan Madonna myös jutteli paljon yleisölleen soundchekin aikana.

– Ovatko Suomessa homojen oikeudet kunnossa? Ovatko ihmisoikeudet kunnossa? Onko teillä hyvä presidentti? Onko Suomessa heitetty punkbändejä vankilaan?

Yleisön vastaillessa innokkaana joo, joo, joo ja ei, Madonna iloitsi lavalla:

– Hyvä, vihdoin ja viimein voin vetää showni alusta alkaen loppuun, ilman mitään ylimääräistä.

Venäjällä Madonna suututti arvostelemalla Pussy Riot -aktivistiryhmän vangitsemista. Hän ilmaisi konsertissaan tukensa punkmusiikkia esittävälle aktivistiryhmälle.

Ignatius pääsi tuurilla konsertissa hyvin lähelle tähden lavaa. Yleisön joukosta arvottiin muutamia ihmisiä niin sanotulle Golden Circlelle, jossa on yhteensä vajaa sata tosifania ja onnekasta. Golden Circle on hieman korkeampana kuin muu yleisö.

Ignatius uskoo, että Madonna aloittaa keikkansa iltakymmenen aikaan. Konsertin on ilmoitettu alkavan puoli yhdeksän aikaan, mutta tosifanit ovat kertoneet Ignatiukselle kiertueen keikkojen alkavan aina noin iltakymmeneltä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.