Maajussille morsian tulee taas – tässä ovat uudet maajussit!

0:48
Tässä ovat uudet maajussit!

Maajussille morsian -suosikkiohjelman 12. kauden maajussit esitellään tänä lauantaina Maikkarilla.

Maajussille morsian -ohjelman 12. tuotantokauden esittelyjakso nähdään lauantaina MTV3-kanavalla klo 19.30. Jaksossa katsojille esitellään ensimmäistä kertaa kahdeksan rakkauteen valmiina olevaa maajussia.

Uudet maajussit ovat iältään 25-64-vuotiaita ja edustavat niin karjatilallisia, kasvinviljelijöitä kuin sukutilallisiakin. Yhteistä kaikille on kaipuu löytää rinnalle elämänkumppani – se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Apuna rakkauden etsinnässä maajusseilla on jälleen Vappu Pimiä.

Heti esittelyjakson jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille.

Antti, 25, Lapinlahti

Maajussikahdeksikon nuorin, 25-vuotias Antti kasvattaa suvussa jo 1850-luvulla olleella tilallaan ylämaankarjaa. Antti viljelee rehua ja tekee metsätöitä, kun muilta töiltään ehtii. Kesäksi hän avaa pienen tilapuotinsa, jossa myydään oman tilan lihan lisäksi lähiseudun tuotteita. Lähitulevaisuuden haaveissa Antilla on myös oma pienpanimohanke.

Antti kutsuu itseään osa-aikaiseksi rokkitähdeksi ja keikkailee useiden eri kokoonpanojen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Antti etsii rinnalleen matkustamisesta nauttivaa, luovaa, avointa ja maaseuturakasta naista, joka ymmärtää keikkailun ja maatilan tärkeyden hänen elämässään.

Juho, 34, Haapamäki

Kuudennen polven maajussi Juho, 34, on ollut sukutilallaan isäntänä kymmenen vuotta. Hän viljelee muun muassa ohraa, kauraa ja kuminaa, ja on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas ja hyvän ruoan ystävä.

Liikunta on tärkeä osa toimeliaan Juhon elämää ja hän toivoo myös tulevalta puolisoltaan kiinnostusta urheiluun ja ulkoiluun. Pari vuotta sinkkuna ollut Juho etsii rakkautta tositarkoituksella ja toivoo iloista ja huumorintajuista puolisoa, jonka kanssa jakaa arki ja tulevaisuudessa myös perhe.

Arttu, 26, Mynämäki

Tuore maatilan isäntä Arttu, 26, pyörittää sukutilan lisäksi omaa polttopuuyritystä ja ajaa myös metsäkonetta. Arttu suhtautuu omiin töihinsä intohimolla ja arvostaa sitä piirrettä myös toisissa.

Kiltiksi huolehtijaksi itseään kuvaileva Arttu on nuoresta iästään huolimatta valmis sitoutumaan. Hän toivoo löytävänsä elämänmittaisen rakkauden ja maalla olosta ja asumisesta nauttivan ihmisen, jonka kanssa perustaa perhe.

Jouko, 64, Hyvinkää

Viljatilaa Hyvinkäällä pitävästä Joukosta, 64, tuli maatilan isäntä perinnönjaon kautta vuonna 1982. Jouko on siirtynyt jo osittain eläkkeelle ja löytänyt intohimon matkustamisesta.

Nyt Joukon elämässä olisi tilaa ja aikaa aikuiselle parisuhteelle ja naiselle, jonka kanssa voisi lähteä yhdessä reissuun ja nauttia luonnosta ja elämästä. Yli 20 vuotta sitten eronneella Joukolla on kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.

Sari, 54, Korpikoski

Omaa kesäkukkatilaansa pyörittävä Sari, 54, kasvattaa ja myy kukkia ja yrttejä. Hauskan, rempseän ja rehellisen Sarin arkeen kuuluvat myös tilan eläimet: hevoset, aasit, minipossut, kanat, kukko ja kaksi koiraa. Sarin apuna häärii toisinaan hänen kaksi aikuista tytärtä, jotka asuvat jo omillaan.

Sari arvostaa miehessä huumorintajua, positiivisuutta, sosiaalisuutta ja ihmisläheisyyttä, mutta myös paineensietokykyä, jota yrittäjän arjessa toisinaan vaaditaan.

Johan, 40, Koskenpää

Sukutilaa vuodesta 2014 isännöinyt Johan, 40, valmistaa työkseen perinneruokia kuten joululaatikoita ja simaa. Lisäksi hän vuokraa peltoa, hoitaa metsää ja harjoittaa pienimuotoista sahatoimintaa. Hän on tehnyt töitä niin laskettelukeskuksen rinnepäällikkönä kuin dj:näkin.

Johan on luonteeltaan heittäytyjä ja hän etsiikin elämään avoimin mielin suhtautuvaa ja itsevarmaa naista, joka uskaltaa heittäytyä seikkailuun. Johaniin vaikutuksen tekevät hyvät keskustelutaidot ja omat mielipiteet, mutta myös kyky kuunnella toista.

Lauri, 31, Velkua

Lauri, 31, pitää suvussa jo 1540-luvulta asti ollutta sukutilaansa Velkuan saarella, Turun saaristossa. Tilan toimintaan kuuluu myös maatilamatkailu, mökkien vuokraus ja lihakarjan pito. Lauri pyörittää veljensä kanssa mantereen puolella kesäravintolaa ja järjestää myös kesäisiä rokkifestareita.

Sitkeä saaristolaisisäntä arvostaa naisessa huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Koska oma tila ja saaristo ovat Laurille tärkeitä, etsii hän ihmistä, joka arvostaa saaressa asumisen monia puolia ja ymmärtää Laurin toisinaan hektistä arkea.

Patrick, 41, Raasepori

Suomenruotsalainen Patrick, 41, hallinnoi suvussa jo 1900-luvulla ollutta maatilaa merellisissä maisemissa ja viljelee muun muassa mallasohraa ja syysvehnää. Hänestä tuli tilan isäntä vuonna 2002. Patrick on intohimoinen jääkiekkofani ja hän harrastaa metsästystä, ruoanlaittoa ja laskettelua.

Patrick hakee loppuelämän kumppania, joka saa hänet hymyilemään ja ymmärtää, että osa miehen sydämestä on varattu hänen kaksi ja puoli -vuotiaalle tyttärelle. 

Kirjoita maajusseille tästä

Maajussille morsian MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaina 9.3. klo 19.30

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja