Maajussi-Johan yllättää musiikkimaullaan sekä elämänsä rohkeimmalla teolla

Tutustu maajussi-Johaniin!

Ikä: 40

Silmien väri: Sininen

Pituus: 182 cm

Horoskooppimerkki: Rapu

Lempiruoka: Kotiruokana spagetti bolognese, hienompana hetkenä naudan sisäfile niin kotona kuin ravintolassakin.

Lempijuoma: Hiilihapotettu vesi, mehu ja saunan jälkeen kylmä olut.

Lempimusiikki: Olen hyvinkin kaikkiruokainen musiikin suhteen, menee Eros Ramazzottista mainstreamiin, ainoastaan ”sokeripihtihevi” vaatii tiettyä mielialaa. Tällä hetkellä soi Lauri Tähkä, vaikkei ole kuulokkeitakaan – vakavaa.

Lempivuodenaika, miksi: Loppusyksy, pimenevät illat, pieni pakkanen ja kirkas tähtitaivas. Ilma on raikasta ja on mahtava fiilis istua saunan jälkeen ulkona ja katsella höyryävää järveä.

LUE MYÖS: 

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Tasapuolisuus, reiluus, puheenlahjat sekä sen minkä lupaan – pidän siitä kiinni. Elämässä pieni pilke silmäkulmassa, vaikka sisältä vakavuuskin löytyy.

Entä huonoimmat: Päivämäärärajojen uhmaaminen, pienen kaaoksen ja paineen ylläpitäminen omassa työssä, jossa toisaalta olen parhaimmillani. Rennosti ottaminenkin saattaa sesonkien välissä lipsahtaa pitkäksi. Taisin juuri keksiä ikiliikkujan - lue lause alusta!

Mikä on paheesi: Valitettavasti tupakka. Karkki hyvänä kakkosena, jätä avonainen pussi eteeni – näet sen viimeisen kerran.

Millaisia ihmisiä arvostat: Suoraselkäisiä, jotka puhuvat ja pysyvät sanojensa takana.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Edellisen kysymyksen vastakohta, en pidä myöskään tyhjän puhumisesta. Oman edun tavoittelijat saavat myös puistatuksen minuun aikaiseksi.

Millä tekisit vaikutuksen naiseen: Olemalla oma itseni, kaikki muu pöyhistely on feikkiä.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Hymyilen ja nauran paljon. Viimeisin taisi olla muutama päivä sitten omalle koheltamiselle ja tokaisulle repeäminen. Tilannekomiikka toimii.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Vaikea nostaa jotain yksittäistä jalustalle, mutta heitetään tähän benjihyppy. Toki kotitilaan liittyvät ratkaisut sijoittuvat myös aika korkealle.

Elämäsi kohokohta: Kotitilan jatkaminen on yksi iso rajapyykki. Vahva tunne, että lähitulevaisuudessa tulee ”kohokohtaan” päivitys.

Lue myös:

    Uusimmat