Mainos

Maajussi-Arttu paljastaa lempiruokansa sekä salaisen paheensa

4:17
Tutustu maajussi-Arttuun

Tutustu Maajussi-Arttuun!

Ikä: 26 

Silmien väri: Vihreä

Pituus: 182 cm

Horoskooppimerkki: Vesimies

Lempiruoka: Spagetti ja jauhelihakastike

Lempijuoma: Päärynämehu

Lempimusiikki: Musiikkimakuni on kaikkiruokainen, tilanteesta riippuen kaikki menee Leevi and the Leavingsista Alan Walkeriin.

Lempivuodenaika, miksi: Kevät, kevään tuoksu, pidentyneet päivät ja kuiva kotitie antavat valtavasti energiaa ja hyvää mieltä pitkän talven jälkeen.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Varmaan positiivisuus ja uusista asioista innostuminen, joiden voimalla jaksaa eteenpäin. Kuuleman mukaan myös ystävällisyys ja ahkeruus ovat hyviä puoliani.

Entä huonoimmat: Ehkä vastapainona se, että innostuessani jostain uudesta asiasta saatan keskittyä siihen liikaakin, jolloin keskittyminen muihin asioihin jää pienemmälle, mutta siitä on helppo muistuttaa!

Mikä on paheesi: Paikallisen grillin makkaraperunat aina ajoittain.

Millaisia ihmisiä arvostat: Arvostan iloisia ihmisiä, jotka osaavat iloita toisten onnistumisista ja antaa tukea epäonnistumisissa.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Kateellisia ihmisiä, jotka taas toivovat vain omaa parastaan ja iloitsevat toisten epäonnistumisista.

LUE MYÖS: Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!

Millä tekisit vaikutuksen naiseen: Arkielämän huomionosoituksilla ja huolenpidolla. Voitaisiin esimerkiksi laittaa puhelimet kiinni, tehdä hyvää ruokaa evääksi ja lähteä yhdessä retkeilemään omistautuen täysin vain toisilleen.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Varmaan eilen päästäessäni kissan pois keittiön alakaapista, johon se oli mennyt tuntia aikaisemmin avattuani kaapin oven, enkä ollut asiaa huomannut. Maukumisen alkamiseen meni tunti.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Rohkein tekemäni asia on varmaan sukupolvenvaihdos ja muuttaminen kotitilalle sekä kaiken siihen liittyvän tekeminen yksin.

Toinen asia on tähän formaattiin mukaan lähteminen, mutta toisaalta kumpikaan näistä asioista ei ole tuntunut mitenkään raskaalta.

Elämäsi kohokohta:Uskon ja toivon, että se on vasta edessäni.

Kirjoita maajussi-Artulle

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja