Mainos

Suuryritystä pyörittävä maajussi-Juho on nähnyt runsaasti maailmaa ja elämää: "En ole ihan stereotyyppinen maalainen"

10:43

Aktiivinen maajussi-Juho pyörittää suurta kaalikääryleyritystä ja toivoo löytävänsä rinnalle niin ikään liikunnasta nauttivan puolison.

Rakastettu Maajussille morsian palaa jälleen televisioon kahdennentoista kauden voimin. Lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla esittäytyvät kahdeksan uutta maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Mukana uudella kaudella on 34-vuotias haapamäkeläinen maajussi-Juho. Mies päätyi ohjelmaan mukaan sisarensa ilmoittamana, joka on myös hänen yhtiökumppaninsa. 

– Hän oli sitä mieltä, että nyt olisi varmaan aika tehdä jotain ratkaisuja.

Juhon mukaan sekä sisko että miehen kaveripiiri on jo pitkään ollut sitä mieltä, että maajussi sopisi ohjelmaan, mutta tähän mennessä kukaan ei ollut vielä vienyt asiaa eteenpäin. Ennenkuin Juhon sisko korjasi tilanteen. 

– Hän kertoi siitä minulle, mietin asiaa hetken ja ajattelin, että miksei. Ei tämä ikä tässä ainakaan ole vähenemään päin, Juho nauraa. 

Ei kaikista tavanomaisin maalainen

Maajussi on viihtynyt muutaman vuoden ajan sinkkuna, ja tätä ennen hänellä on ollut noin muutaman vuoden mittaisia parisuhteita. 

Nyt Juho etsii rinnalleen aktiivista kumppania, joka osaa tarvittaessa sanoa myös miehelle vastaan.

– Sitten huumorintajua pitää tietysti olla, ettei ihan mistään vakavimmasta päästä ole. Huumori on kuitenkin yksi aika iso osa elämää, Juho toteaa pilke silmäkulmassa. 

Liikunta on Juholle erittäin tärkeää ja hän toivookin, että tuleva kumppani olisi myös innokas liikkuja. 

– On vaikeaa nähdä, että olisi semmoisessa suhteessa, ettei voisi harrastaa jotain yhdessä. 

Juho kuvailee, ettei hän itse ole välttämättä kaikista tyypillisimmän oloinen maanviljelijä. Haapamäen lisäksi hän on asunut kaupungeissa sekä ulkomailla, ja monet yllättyvät usein, kun hän kertoo mitä tekee ammatikseen. 

– Semmoisesta perusmaalaisesta eroan ehkä siinä, että olen aika paljon nähnyt maailmaa ja reissannut. En ole ihan stereotyyppinen maalainen. 

Romanttinen kaalikääryleviljelijä

Juho pyörittää sisarensa kanssa kaalikääryleyritystä, joka tuottaa noin 12 miljoonaa kaalikäärylettä vuosittain. Juhon sisko on firman toimitusjohtaja ja maajussi itse operoi täysin itsenäisesti maatilan puolta. 

Työnjako toimii hyvin ja Juho kertoo, että perhe onkin hänelle yksi elämän tärkeimmistä arvoista ja asioista. Hän toivoo löytävänsä puolison, jonka kanssa jakaa arkoi sekä tulevaisuudessa myös perhe. 

Maajussi kertoo, että hänestä löytyy myös romanttinen puolensa. 

– Toki jos sitä haluaa tehdä, yllättää toisen, niin osaan myös järjestää niitä yllätyksiä, oli se sitten reissu tai joku arjen pienikin asia, että saa toisen hyvälle mielelle. 

Kirjoita maajussille tästä

Maajussille morsian -esittelyjakso lauantaina 9. maaliskuuta klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja