Mainos

Maajussi-Patrick asuttaa yksin hulppeaa 600-neliöistä kartanoa – jossa rakkaudelle olisi hyvin tilaa: "Kyllä olen romantikko"

10:43

Maajussi-Patrick toivoo löytävänsä elämänkokemusta omaavan kumppanin, jonka kanssa voisi rakentaa yhteisen elämän.

Rakastettu Maajussille morsian palaa jälleen televisioon kahdennentoista kauden voimin. Lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla esittäytyvät kahdeksan uutta maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Ohjelmassa tutustutaan muun muassa 41-vuotiaaseen suomenruotsalaiseen maajussi-Patrickiin Raaseporista. Sukutilaansa isännöivä Patrick päätyi ohjelmaan kaverinsa ilmoittamana. 

– Hän kysyi ja annoin hänelle luvan, Patrick naureskelee. 

Patrick on ollut sinkkuna vuoden verran, ja tätä ennen hän oli 14 vuotta parisuhteessa. Tuosta liitosta hänellä on pieni, 2-vuotias tytär. Nyt maajussi etsii naista, joka olisi positiivinen, itsenäinen ja kenellä olisi jo hieman elämänkokemusta takanaan. 

– Sellainen, ettei pienestä hätkähdä. 

Parisuhteeseen sitoudutaan

Patrickin kotitalo on siitä erityinen, että sen 600 neliömetriä on asuttanut aikoinaan jopa kolme perhettä samaan aikaan. Nyt maajussi asuu suuressa talossa yksin, mutta Patrick jakaisi tilan mielellään uuden rakkaan kanssa. 

Kun Patrick ryhtyy parisuhteeseen, hän kertoo panostavansa ja sitoutuvansa siihen täysillä. 

– Kyllä olen romantikko. 

Maajussi haaveilee siitä, että saisi vielä tulevaisuudessa lisää lapsia, joten jos tulevalla kumppanilla jälkikasvua löytyisi jo omasta takaa, ei se olisi miehelle mikään ongelma. 

– Pidän itseäni lapsirakkaana, se ei jää siitä kiinni kyllä. 

Tilansa ylläpidon lisäksi Patrick pitää itsensä kiireisenä harrastamalla aktiivisesti liikuntaa. Ihanteellista olisikin, jos tulevan kumppanin kanssa pystyisi harrastamaan jotakin yhdessä. 

Kirjoita maajussille tästä

Maajussille morsian -esittelyjakso lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja