Mainos

Maajussi-Johan ei pelkää kulkea omia polkujaan: "Olen pienestä pitäen tykännyt säväyttää ja aiheuttaa reaktioita"

10:43

Maajussi-Johan on itsensä kiireisenä pitävä mies, joka ei pelkää aiheuttaa muissa ihmisissä reaktioita ja säväyttää.

Rakastettu Maajussille morsian palaa jälleen televisioon kahdennentoista kauden voimin. Lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla esittäytyvät kahdeksan uutta maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Ohjelmassa päästään tutustumaan 40-vuotiaaseen maajussi-Johaniin Koskenpäältä. Vanhempiensa jälkeen sukutilansa isännäksi alkanut Johan valmistaa tilallaan perinneruokia, kuten esimerkiksi joululaatikoita, simaa sekä tuoremarjamehuja.

Lisäksi Johanilla on hieman peltoa ja hän on työskennellyt pitkään Himoksen rinnepäällikkönä – vaikka nuo työt saivatkin pitkälti väistyä vuonna 2015. 

– Titteliä ei ole viety vielä ihan totaalisesti, käyn tekemässä pojille vapaapäiviä siellä. 

Aktiivinen Johan pitää itsensä mielellään kiireisenä, mutta kotona olisi tilaa ja aikaa myös omalle kullalle. 

Säväyttäjä ja oman tiensä kulkija

Ennen kaikkea Johan kertoo elävänsä elämäänsä pilke silmäkulmassa ja suhtautuvan asioihin usein huumorilla, mutta aina niin, että vakavuus säilyy taustalla. Johan kuvailee itseään heittäytyjäksi, joka ei pelkää sitä, mitä hänestä ajatellaan. 

– Olen pienestä pitäen tykännyt vähän säväyttää, aiheuttaa reaktioita ihmisissä ja vähän yllättää. 

Maajussi uskaltaa aina olla oma itsensä. Johanilla on kykyä nauraa itselleen, mutta myös olla ankara itselleen. Hän myöntää, että joskus hän jakaa myös mielipiteitä. 

– Ihmisissä se on aiheuttanut välillä hyviä reaktioita ja välillä ei tietysti ole tykättykään näistä minun säväytyksistäni, mutta sekin on elämää. 

Johan kertoo, että mikäli häntä alkaa kiehtoa ja kiinnostaa jokin asia, hän opettelee sen pikimmiten. Maajussi on päättäväinen mies, joka tekee mitä haluaa. 

– Mutta kaikki liikkeet ovat kuitenkin harkittuja. Se ei ole sellaista, että suin päin suotta juostaan päin seiniä ilman suunnitelmaa. 

Romantiikka syntyy pienistä asioista

Maajussi on ollut sinkkuna noin kahden vuoden ajan, ja Johanin edellinen vakava parisuhde kesti suurin piirtein seitsemän vuotta. Nyt hän etsii määrätietoista, vahvaa sekä sopivalla tavalla itsevarmaa naista. 

– Semmoinen, joka tietää myös, mihin suuntaan on menossa. Ja jos on pikkuisen vastatuulta, niin ei ole heti ensimmäiseksi lähdössä toiseen suuntaan. 

– Ja kauneudestahan ei tietenkään miinuspisteitä saa, se on ihan plussaa vaan. 

Johan toivoo myös löytävänsä naisen, joka pitää itsestään huolta. Maajussi on itse elvyttämässä vanhoja juoksu- sekä uintiharrastuksiaan, ja olisi mukavaa, jos tulevasta kumppanista saisi seuraa esimerkiksi näihin lajeihin. 

Mikäli oikea henkilö sattuu kohdalle, Johan osaa päästää romanttisen puolensa valloilleen. Romanttinen ilta koostuu miehen mukaan kuitenkin pienistä, yksinkertaisista asioista, kuten kahdenkeskisestä ajasta, hyvästä musiikista sekä ruuasta. Kumppanina hän osaa ottaa toisen osapuolen huomioon.

– Ehkä olen ihmisenä sellainen, että lähelle voi päästä nopeasti ja helpostikin, mutta se, että avaan koko elämäni, niin niitä ihmisiä ei hirveästi ole. Mutta sen jälkeen annan kyllä kaiken itsestäni. Tai 90 prosenttia, kyllä 10 prosenttia pitää jättää yllätykseksi!

Kirjoita maajussille tästä

Maajussille morsian -esittelyjakso lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja