Mainos

Saaristolainen maajussi-Lauri haluaa vaalia pitkäikäistä sukutilaansa ja sen perinteitä: "Kun katselee tyyntä merta olisi mukavaa, kun olisi joku kenen kädestä pitää kiinni"

10:43
Kahdeksan maajussia etsii taas rakkautta

Maajussille morsian -ohjelmassa tavataan Lauri, joka toivoisi löytävänsä emännän pitkän historian omaavalle saaristotilalleen.

Rakastettu Maajussille morsian palaa jälleen televisioon kahdennentoista kauden voimin. Lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla esittäytyvät kahdeksan uutta maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Saaristolainen maajussi-Lauri kertoo jaksossa, että hän haluaisi löytää rinnalleen puolison, jonka kanssa vaalia sukujuuriaan sekä -tilaansa. Lauri toimii isäntänä sukutilalleen, joka on ollut toiminnassa 1540-luvulta asti. 

Hän kertoo olevansa työtä pelkäämätön perinteinen saaristolainen, keneltä ei hänen sanojensa mukaan lopu sisu ensimmäisten joukossa. Lauri toivoo tulevalta kesältä, että hän saisi muutaman kirjeen, jotka olisivat sydämestä kirjoitettuja. 

– Toivoisi, että täältä löytyisi se elämänkumppani, kenen kanssa jatkaa Haukan tilaa ja suvun pitkiä perinteitä, Lauri kertoo. 

Maajussin veljen mukaan on hyvä, että Lauri ryhtyi toimeen nyt, sillä tilalla on hänen tietääkseen aina ollut emäntä mukana pyörittämässä toimintaa. Tämä Laurin elämästä tällä hetkellä ainoastaan puuttuukin. 

– Kyllä välillä ajattelee, kun tuossa katselee tyyntä merta, että ehkä siinä olisi mukava, kun olisi joku kenen kädestä pitää kiinni. 

Kirjoita maajussille tästä

Maajussille morsian -esittelyjakso lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja