Saaristolainen maajussi-Lauri kertoo millainen ihminen tekee hänen vaikutuksen

Tutustu maajussi-Lauriin!

Ikä: 31

Silmien väri: Sininen

Pituus: 181 cm

Horoskooppimerkki: Skorpioni

Lempiruoka: Niitä on niin monta.. Kaalikääryleet, nakkikastike ja muusi, pihvit.. Hmm..

Lempijuoma: Tölkki kylmää kokista. Jos ollaan viihteellä, niin siihen tilkka jallua.

Lempimusiikki: Kovin kaikkiruokainen tämänkin suhteen, mutta rokin puolelle menee. Volbeat, Rammstein, System Of A Down.

Lempivuodenaika, miksi: Keväistä auringonpaistetta ja siitä saatavaa fiilistä ei voita mikään.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Koen myös tietynlaisen yllytyshulluuden hyväksi puolekseni, ei ainakaan ole tylsää hetkeä elämässä vielä ollut.

Entä huonoimmat: Välillä tuntuu, että annan työelämän ohjata itseäni liikaa. Pitäisi ottaa enemmän vapaa-aikaa itselle.

LUE MYÖS: 

Mikä on paheesi: Huonojen leffojen katselu yömyöhään televisiosta ja energiajuomat.

Millaisia ihmisiä arvostat: Ihmisiä, jotka osaavat etsiä hankalissakin tilanteissa asian positiivisia puolia. Arvostan myös ihmisiä, jotka uskaltavat olla omia itsejään.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Epärehellisiä. Pitää löytyä sen verran selkärankaa, ettei tarvitse sellaiselle tielle lähteä.

Millä tekisit vaikutuksen naiseen/mieheen: Olemalla oma itseni. Hetkellisen vaikutuksen tekeminen ei vielä ole avain onneen, vaan siihen vaaditaan paljon muutakin. Puhtain vaikutuksen teko tapahtuu silloin, kun et edes ajattele sitä.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Parhaimmat naurut saan työporukassa, kun joku homma menee ihan täysin reisille. Ja niitähän on saanut naureskella melko usein…

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Näin jälkikäteen ajateltuna, oli rohkeaa lähteä yrittäjäksi ilman kokemusta työelämästä tai juuri alastakaan. Tällä hetkellä rohkealta tuntuu lähteä hakemaan loppuelämän kumppania julkisesti.

Elämäsi kohokohta: Uskon, että elämäni kohokohta on vielä edessäpäin. Ja sen tulen todennäköisesti saavuttamaan tulevan kumppanini kanssa yhdessä. Muuten elämä on jo tähän mennessä ollut yhtä kohokohtaa, nautin yrittäjänä olemisesta ja sydämeni asia on sukutilan jatkaminen Velkualla.

Lue myös:

    Uusimmat