Mainos

Maajussille morsian -ohjelman sulhasehdokas kokemuksistaan: "Humalaiset perheenäidit tulivat tilittämään"

3:25

Vuonna 2016 Maajussille morsian -ohjelmassa nähty sulhasehdokas Jukka ei ole vakuuttunut Tinder-deittailusovelluksen käyttämisestä.

VIDEO: Maajussit kautta aikojen lähtivät perinteiselle risteilylle

Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin vuonna 2016 Jukka, joka osallistui ohjelmaan maajussi-Lauran ehdokkaana. Jukka pääsi farmiviikolle, mutta Laura päätyi valitsemaan Jukan sijaan Antin

MTV tapasi Jukan maajussiristeilyllä keväällä. Mies kertoo ohjelman olleen hieno kokemus, mutta toisaalta myös raskas. Suurin anti oli uudet ystävät, joita Jukka sai ohjelman kautta useita. Kumppania sen sijaan ei ole toistaiseksi löytynyt. Jukka kertoo haluavansa tavata naisen, jonka kanssa viihtyisi hyvin. 

– Sellainen varmaan täytyisi olla, että jos käy treffeillä, niin sen jälkeen tulee ikävä toista. 

Jukka kertoo käyneensä muutamilla Tinder-treffeillä. Hänen mukaansa kokemuksina treffit ovat olleet mukavia, mutta hän ei koe, että sovellus on kovinkaan toimiva keino löytää itselleen kumppani. 

– Tuntuu, että kaikilla on siellä vähän sellainen "katsellaan, katsellaan" -asenne. Se on ehkä aika monille jo tavallaan elämäntapa. On hirveän tarkat kriteerit ja jos ei löydy, niin sitten jatketaan vaan selailua. 

Maajussille morsian -ohjelman jälkeen Jukka kertoo saaneensa jonkin verran yhteydenottoja. Hänen mukaansa useat näistä ovat kuitenkin tulleet parisuhteessa olevilta ihmisiltä, jotka haluavat kertoa omasta tilanteestaan Jukalle. 

– Silloin, kun ohjelma oli juuri tullut ulos, humalaiset perheenäidit tulivat ravintoloissa jossain vaiheessa tilittämään. Sellainen ilmiö se on. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla syksyllä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.