Mainos

Maajussille morsian -ohjelman Jukka kertoo saamistaan yhteydenotoista: "Lesbopari halusi minut lapsensa isäksi"

3:25

Vuonna 2011 Maajussille morsian -ohjelmassa Jannen sulhasehdokkaana nähty Jukka elää sinkkuna.

VIDEO: Maajussit kautta aikojen lähtivät perinteiselle risteilylle

Maajussille morsian -ohjelmassa tavattiin vuonna 2011 maajussi-Jannen sulhasehdokas Jukka. Maajussi-Janne oli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa homoseksuaali ohjelmassa. Jukka pääsi farmiviikolle ja päätyi lopulta kahden viimeisen ehdokkaan joukkoon. Valinta ei kuitenkaan osunut hänen kohdalleen.

MTV tapasi Jukan maajussiristeilyllä keväällä. Kaikesta huolimatta Jukka näkee Maajussille morsian -kokemuksen erittäin positiivisena. 

– Minun tapauksessani piti ehkä tehdä liian nopeasti päätöksiä liian lyhyessä ajassa. 

Vaikka Jannen ja Jukan välit jäivät pudotuksesta huolimatta hyviksi, kaksikko ei nähnyt toisiaan ohjelman kuvausten loppumisen jälkeen kuuteen vuoteen. Pari tapasi toisensa jälleen muutama vuosi sitten maajussiristeilyllä.

– Ajattelin, että kun hän jätti minut, että vetäydyn. Kaikki on kuitenkin minun puoleltani aina ollut hyvin, enkä ole katkera hänelle. 

Erikoisia yhteydenottoja

Tällä hetkellä Jukka kertoo elävänsä sinkkuna, mutta tapailleensa ihmisiä. Ohjelman jälkeen hän sai yhteydenottoja, joista jotkut olivat hyvin erikoisia. 

– Eräs lesbopari olisi halunnut minut lapsensa isäksi. Ja yksi ihan oikea yhteydenottokin tuli, mutta hän ei ollut tyyppiäni. 

Jukka kertoo pitävänsä tiiviisti yhteyttä oman kautensa muihin maajusseihin ja puolisoehdokkaisiin. Hän neuvoo ohjelmaan hakevia olemaan omia itsejään. 

– Avoimin mielin, se on mielestäni paras. On oma itsensä, eikä mitään esityksiä. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla syksyllä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.